היום שבו חדלתי לאהוב אותך...

mishel232

New member
היום שבו חדלתי לאהוב אותך...../images/Emo11.gif

במשך 3 שנים ואחרי כל ויכוח שלנו אני לא אסביר יותר ואתה לא תשאל, הרי אתה לא אחד שיקום ויצעק "אל תלכי"... ואני תמיד מבטיחה לעצמי לא להישאר יותר במקום בו אינני מאושרת ואזכיר לעצמי שלפעמים לבד זה אפילו יותר נחמד בייחוד שגם איתך יש תחושה של קצת לבד.
ולמה כל זה?! בגלל החברים הדיבלים שלך, כמה שאתה עיוור!!!!!!!! איזו העזה היתה לך לומר דברים כאלה קשים, ממך? מהפה שלך? 3 שנים קיבלת את הנשמה שלי בהכל! חברים שלך אמרו לך שאתה חיי בגן עדן.... הקנאות והעניים שלהם עלינו כל השנים הללו. פתאום יום אחד אתה מתהפך ובא עם מצב רוח דבילי, ומתנהג בצורה אדישה וקרה כל היום,המשכתי להתנהג כמוך, אדישה, ולא מספיק שחזרת מאוחר בלילה לפני השינה לא אומר לילה טוב. ואחרי ויכוח על הנושא אתה אומר לי שאני לא מעניינת אותך ושהייתי רק סקס עבורך כבר שבועיים עברו מאז, אני מתאפקת,ומוחה מעיניי דמעה בהחלט אחרונה על חלום שהתגשם והתנפץ מיד אחר כך ויותר לא אחשוב איפה טעיתי ומה היה אילו... ואקבל לתוכי סופית את העובדה שלפעמים דברים משתנים לנו בלי סיבה מיוחדת וכי אין טעם להתחרט , ובטח אביט לאחור והשמיים לא יפלו, העולם לא יעמוד מלכת ואני אשאר אותו אדם שהייתי לפניך ואותו אדם שאהיה אחריך ..אולי לא בדיוק כי כשאלך אותיר חלק מאחור, החלק שהיה מותר לו לאהוב אותך...

תסלחי לי שאני מעירה לך....

אבל קצת מפתיע אותי למצוא את המילים שלי במכתב של מישהו אחר.... מותר לצטט מישהו, אבל מן הראוי לציין שזה ציטוט.... זה לא רק קצת מפתיע...זה אפילו די כואב ודי מחזיר אותי בבת אחת לרגע כל כך כואב שחשבתי שכבר הנחתי מאחוריי.... זה כמו שלא רק קוראים את המילים שלי שיצאו מהלב ברגע של צעקה אלא גם עושים בהם שימוש כאילו הם בכלל לא יצאו ממני כשנקרעתי בין הרצון להיאהב בין הרצון לא להתפשר..... אני מבינה שאת כואבת ..ומאחלת לך שלא תכאבי... אבל הצמרמורת שעברה בי עכשיו... היתה מיותרת.... זה פשוט מעליב....ופוגע... ומכאיב...

למעלה