היום שבו פיל אייבי איבד את הpoker face שלו.

darkAI

New member
היום שבו פיל אייבי איבד את הpoker face שלו.

הוידאו הזה פשוט priceless מכ"כ הרבה בחינות. http://www.youtube.com/watch?v=zYvBlZ4QxuA&NR=1
אגב, שימו לב לבית החזה שלה כשהיא פגעה בשלישיה ופטריק השווה את ההימור בפלופ. מחשוף ענקי[כיאה לtilly] היא לא דרך טובה להסתיר את הtells שלך

Shaycus

New member
וואו איזה מהלך חלש

כאילו מה לעזאזל היא אפילו לא דיברה ראשונה ככה שאפשר לנסות ולהגיד שהיא slow played חחחח חזק איך פיל אייבי speechless

shaywh

New member
חזק

מזכיר קצת את היד בHSP כשטום דוואן קיבל טריפס וגילה שאיסטגייט השווה לו כל הדרך עם יד טובה יותר. הם אפילו שמו את זה בפתיח של התוכנית.

מה המטומטמת הזאת חשבה שיש לו KK????

אז למה לו דפקת רייז גדול על הפלופ? בקיצור סרטון שווה בשביל לראות את הפרצוף של אייבי בהלם כשהוא מבין שהוא יושב באותו שולחן עם הסתומה הזאת.חוץ מזה אין שום דבר ללמוד מהיד הזאת חוץ מ"איך לא לשחק"

Papito

New member
לסתומה הזו אגב יש צמיד

מה שאין לאף אחד מכל מי שטרח לעדכן אותה בסטטוס הנפשי שלה.

2המרפא

New member
כן אבל גם היא וגם בעלה הם בזבוז של זמן מסך

אתה לא חושב? לה לפחות יש שדיים מגניבים הוא סתם מעצבן אותי כל פעם שתוקעים אותו בהיי סטייקס פוקר והוא יושב כמו אידיוט מחכה לאסים ואז דופק 50 אלף רייז וכולם יודעים שיש לו אסים. אם אתה לא רוצה לשחק בסכומים האלה או שזה כבד עליך או שהרמה גדולה עלייך אל תבוא חבל בזבוז זמן.

Papito

New member
אתה צודק, אני לא אוהב לראות את שניהם

אבל עדיין, זה קצת התיימרות לראות שרשור שלם שמגדיר אותה בתור טיפשה וסתומה, כשהיא לפחות עשתה משהו עם הפוקר שלה.

darkAI

New member
היא לא עשתה משהו עם הפוקר שלה,

היא עשתה משהו עם הכסף שהיא עשתה מסרטים וזה להיכנס להרבה תחרויות WSOP. כל הכבוד לה שהיא זכתה בצמיד כשהקלפים באו לה טוב ומול שחקנים גרועים, אבל זה לא משנה את העובדה שבעולם הפוקר היא נחשבת לdonk. גם בהפלגת הפוקר הקודמת בישראל מי שזכה מקום ראשון מתוך 600 שחקנים הוא שחקן משחק על כסף וירטואלי, זה לא הופך אותו לשחקן פוקר טוב, ולמעשה הרוב שראו אותו משחק העידו שדרך המשחק שלו היא כזאת שמתאימה לכסף וירטואלי והוא בסה"כ זכה בעיקר תודות למזל ויריבים גרועים.

אם הנקודת פתיחה שלנו

היתה בנקרול בגובה שלה.יותר מחצי מהפורום פה היו מגיעים להרבה יותר ממה שהס-ת-ו-מ-ה הזו עשתה.עם בנקרול כמו שלה הייתי יושב ב HSP ושותה לאייבי את הדם lol

darkAI

New member
כן, היא זכתה באירוע "לנשים בלבד"

מה שמראה על איכות הרמה של הטורניר שם. אם מישהו מכם נואש לזכות בטורניר גדול, תתחילו לשקול שינוי מין. אגב, הפמיניזם הזה מעצבן אותי. אני מבין הפרדה בין גברים לנשים במשחקי ספורט שדורשים יכולת סיבולת פיזית, שרירים או כוח, כי אז זה לא הוגן לתת לנשים להתחרות עם גברים שהרבה יותר בנויים לפעילויות ספורטיביות שונות. אבל למה צריך לבצע את ההפרדה בפוקר? על ההפרדה באה להצביע? שנשים לא יכולות להגיע ליכולות המנטליות של הגברים ולכן צריכות אירוע משלהן גם? טוב נו, אין לי בעיה עם המסקנה הזאת..

Papito

New member
היה גם אירוע של עובדי מלון בלבד בWSOP

האחרון. אני בטוח שגם באירוע כזה לא היית זוכה בצמיד. או אפילו נכנס לMONEY, שלא לדבר על אירוע לנשים בלבד.

Papito

New member
ואני מתנצל אם זה נשמע כאילו אני מזלזל בך

אני לא באמת יודע איך אתה משחק. אבל קצת מציק לי ההתנשאות הזו, התנשאות שבאה מפיל אייבי אני מבין ואפילו מכבד, הבנאדם הוכיח את עצמו. התנשאות מכותב אלמוני בפורום קטן במדינה קטנה, קצת יותר קשה לי לקבל.

darkAI

New member
זה לא רק נשמע כאילו אתה מזלזל,

אלא אתה מזלזל בפועל. רוב הסיכויים שבאמת לא הייתי זוכה בצמיד, אבל ראיתי כמה ידיים מהטורניר לנשים בלבד ואני די משוכנע שהייתי מסוגל להגיע לכסף לכל הפחות. למעשה, אני לא מכיר אותך ואני חושב שיש סיכוי לא קטן שגם אתה היית מגיע לכסף. איכות השחקנים הייתה פשוט גרועה. בכל מקרה - בשום מקום לא ציינתי שאני מנצח אותה או משהו בסגנון אז אני לא מבין מאיפה הסקת שיש פה התנשאות. בסה"כ ציינתי שהיא שחקנית גרועה, מה שנכון. זה לא שהיא שחקנית פוקר מקצועית או שהיא בנתה את הbankroll שלה מכלום. היא פשוט שיחקה בסרטים, קיבלה הרבה כסף על זה ונכנסת לתחרויות כמו WSOP עם החבר שלה כי יש לה כמות כסף מספקת. מה שכן - היא עפה מרוב התחרויות האלה די מהר. אם הוידאו הראשון לא מספיק לך, תראה רק את הדקה הראשונה של הראיון הזה איתה ותחליט לבד אם מה שאמרתי עליה לגיטימי או לא: http://www.youtube.com/watch?v=gelvqjoVSfI&feature=related ולמקרה שאתה תוהה - לדעתי אני כן יכול לנצח אותה לפי איך שהיא משחקת. מנגד, לא ציינתי את זה למעלה אז לא הייתה פה שום התנשאות או סיבה להגיב למה שכתבתי ככה

Papito

New member
אין לי ספק שהבחורה נעל

ברמות קשות. אני אהיה הראשון להגיד את זה. היא פשוט בימבו אמריקאית כוסית מטומטמת טיפוסית. אבל אין מה לעשות, הבחורה מבינה קצת פוקר. וזה לא מדוייק שהיא עפה מהר, כי על פי וויקיפדיה היא סיימה 4 פעמים בכסף. הטענה היא לא ספציפית אלייך, אתה פשוט היחיד שהגיב לי. אלא על כל מי שטען שהיא שחקנית גרועה עם החלטות גרועות. יכול להיות שזה נכון. בסה"כ ציינתי 2 עובדות. 1. היא זכתה בצמיד, ולא משנה באיזה אירוע זה עדיין כבוד עצום. 2. אף אחד מכאן לא זכה בצמיד, או השתתף בכלל בWSOP ממה שאני יודע (יש לי קצת פז"ם בפורום הזה, למרות שלא הייתי פעיל די הרבה זמן)

Papito

New member
כמובן שאי אפשר שרשור על ג'ניפר טילי, בלי הנכס

הכי גדול (תרתי משמע) שלה. תהנו

darkAI

New member
לדעתי הנכס של טילי הוא שהשיג לה יותר נצחונות

בפוקר מאשר ה"כישורים" שלה

darkAI

New member
במספר 2 ציינת בדיוק את הבעיה.

אף אחד פה לא השתתף באירוע WSOP, אז איך אנחנו יכולים לזכות בצמידים?
זה שמישהו יכול להרשות לעצמו לשים 10 אלף דולר על תחרות פוקר לא אומר שהוא שחקן טוב. למעשה, אני יכול להבטיח לך שיש בפורום שחקנים שאם היה להם את ה10K לזרוק, הם היו עם ביצועים הרבה יותר טובים ממנה. אז להשוות על פי "יש צמיד או אין צמיד" זה פשוט לא קריטריון. ואם כבר הזכרת וויקיפדיה, תן לי לצוטט בשבילך שורה משם שמראה את איכות המשחק שלה: "She appeared in the third season of Poker Superstars but was eliminated in the preliminary round." שוב אני אומר - זה שהיא מפורסמת וזה שיש לה כסף להיכנס למלא אירועי WSOP לא אומר שהיא שחקנית יותר טובה או הייתה משיגה יותר מכל שחקן אחר בפורום אם גם לו היו את האמצעים הפיננסיים לשחק שם.

2המרפא

New member
../images/Emo45.gif אני במאה אחוז איתך

לשחק בטורנירים כמו הWSOP זה אומר שאתה צריך כסף והרבה אין מה לעשות. אני משחק כנראה ביחד עם KGT1 את הסכומים הכי כבדים בפורום וזה בדיחה לעומת כמה שעולה להכנס לWSOP או EPT או WPT. בוא נגיד ככה שתי חברים שלי שאני משחק איתם די קבוע ואוכל אותם די קבוע היו בWSOP השנה כל אחד שיחק 2 טורנירים של 1500 ו2000 עם 3 פעמים בכסף די בקלות והם אמרו שהרמה שמה ממש רחוקה מלהיות להיט. מן הסתם יש שחקנים טובים אבל לא כל כך הרבה כמו שאתה חושב. במיין איבנט יש 6500 איש כמה מהם כבר באמת יודעים לשחק ברמה גבוהה? טורנירים זה הרבה פעמים מזל אין מה לעשות, אתה באמת חושב שהבחור החוטב עצים מאיזה חור בארה"ב שמגיע צ'יפ לידר לשולחן הגמר יותר טוב מכל המקצוענים שעפו בדרך?

למעלה