היום שהיה לי היום

מרי לי

New member
היום שהיה לי היום../images/Emo70.gif

היום הייתה צריכה להיות לי שיחה מכרעת בנושא שכבר הייתי בטוחה שאין לו פתרון הייתי כבר מוכנה למקרה הכי קיצוני, לעזוב את המקום ולהמשיך בדרך שלי לבד אלא שבדרך לפגישת השיחה, אמרתי לעצמי, לכל דבר יש פתרון פשוט וקל יש לי ייעוד ואני חזקה ויכולה להגשים אותו כי אלוהים ידע מה הוא מקבל כשיצר אותי המשכתי להגיד לעצמי את כל הדברים האלה....... נכנסתי לשיחה, ותוך 10 דקות של שיחה על נושא שלא היה לו פתרון במשך חודשיים והנושא רק הלך והחמיר, פצאום הרגשתי באווירה של שינוי כיוון, קודם כל הרגשתי ממוקדת ואמרתי את כל מה שתכננתי לומר ויותר והאדם שאיתו דיברתי עשה פשוט את הדברים שחשבתי שאין שום סיכוי שייעשו ולכן הייתי מוכנה לעזוב (אם מישהו עוקב אחרי הסיפרים שלי פה בפורום - מדובר במנהל המכללה שלי, שאיתה לאחרונה היו לי בעיות - שפשוט בא ופתר הכל בצורה של נס של ממש! כל הכתה שלנו יצאה מרוצה.) בהמשך היום שלי יצרתי קשר עם עוד אדם שהייתי צריכה לספר לו את החדשות הטובות וגם הוא קיבל את זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות. אח"כ יום העבודה שלי עבר מהר ובקלות ובסופו התחיל לרדת גשם
!|
לא רק שאני מתה על גשם, אלא שבגלל זה סגרנו מוקדם והיה קל וכייף
יום מדהים ומיוחד במינו

Purple Mushroom

New member
זה ממש נהדר,מעשיר לקרוא.

עושה שמחה בלב
לקרוא את ההודעה שלך. קראתי על הגשם גם אתמול ,בערך באותה שעה , אך טרם ראיתי סימנים ממנו במקום שבו אני נמצא
שמח לקרוא שטוב לאנשים , כך גם טוב לי

kikona126

New member
אוף!!! שלחתי תשובה והיא נמחקה לי :-{

כל שנייה מתנתק לי האינטרנט
כל הכבוד על היוזמה ועל הרצון להצליח במטרה שלך, אני יודעת כמה הנושא היה לך חשוב. לדעתי זהו לא הישג שרצית בו רק היום אלא הישג שהגעת אליו אחרי הרבה זמן של נסיונות ושל עבודה קשה. כל הכבוד!

למעלה