היום שוב ראיתי אותו

היום שוב ראיתי אותו

בחדר כושר, הוא נראה כל כך הרבה יותר טוב כשהוא לובש בגדים רגילים, ולא של מאמן כושר. כרגיל הוא בא אליי לתת לי חיבוק שלום. ישבתי על כיסא, הוא החזיק לי את שתי הידים ומשך אותי לקום לתת לוחיבוק, אמיתי כזה.. ככה זה כל פעם, מדברים גם קצת. הוא כל כך חמוד!!! אחד האנשים היותר טובים שפגשתי לאחרונה. ועכשיו ל"בעיה" וכאן נכנסהקטע של מלחמת המינים. הוא כבר אמר לי שיש לו בעייה להתחיל עם בנות (כלומר אני...) מהעבודה (אני יודעת, זה בולשיט) אבל שהוא מאוד היה רוצה לפעמים... עכשיו..אין מצב שאני מתחילה איתו. תקראו לי מיושנת, פחדנית...זה גם יהיה פדיחה רצינית אחר כך לבוא לחדר כושר (בדיוק פיטרו מדריך אחר שכבר היה לי פדיחה לראות
לא צריך להוסיף..) אני יכולה לרמוז כל החיים ואת הרמזים הכי דקים, אבל את התכלס, את המעשה...לא נראה לי לעניין בכלל. אז כמו בת 17 אני אשאל... מה לעשות??? לעשות אני מוכנה כל דבר, חוץ מישירות 100 אחוז. לבנים- אני ידועת שאתם מתים שהבנות יתחילו... ולבנות- נכון שאני צודקת??

Lir האחת

New member
אממ

אולי פשוט תציעי לו ללכת לשתות משהו ..ותראי את התגובה שלו

תקראי לי מיושן (או מחודש או מה שלא),

אם הוא מאמן כושר , סביר להניח שהוא אחרי צבא, משמע בן 21+ ... הוא לא צריך להתקרב לילדות בגילך בכלל... פשוט מקומות שונים בחיים ... יש לי חבר שאני עם שמיניסטית וזה מגעיל אותי (לא בקטע פיזי חס ושלום, יבורכו כל הצעירות, אבל בקטע נפשי), את אפילו יותר צעירה.. צאי עם מישהו מהבי"ס שלך, או גג איזה חייל צעיר או משהו. לא יותר.

טעות בידך

אני בת 22, הוא בן 24, אמרתי רק שאני נשמעת כמו בת 17 בגלל מה שכתבתי.... וליר- אין מצב, אני לא מציעה לו כלום. אני יכולה לרמוז הכלללל אבל לא להציע כלום ישירות

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif אופס...

בכל מקרה, אלא אם יש לו בעיית ביישנות\בטחון עצמי קשה, הוא אמור לקלוט את הרמז ולפעול...

אין מצב

אני אעשה הכללללל חוץ מזה. חוץ להציע בעצמי. אי מכונה לכל מניפולציה אפשרית... בחרה שלי הציעה, שבפעם הבאה שנעמוד ונדבר (יום שישי) אני צריכה לומר לו שאני חייבת לחזור להתאמן כי אני ממהרת ונראה שיש לנו הרבה על מה לדבר, היא אמרה שאני צריכה להציע שניפגש, אבל לא נראה לי... מה כן נראה לי זה לבקש מידיד שלי שיפלוט משהו, זה דוקא הרבה פחות מביך אותי.

Lir האחת

New member
מצד שני,

זה קצת ילדותי. לדעתי תאזרי אומץ, ותציעי לו ללכת לשתות משהו אחרי האימון. לא איזה דייט מתוכנן...אלא משהו יותר ספונטני כזה..

אני התחלתי עם חבר שלי לשעבר!

היינו 3 חודשים ביחד..ועכשיו הוא הביא לי שבוע להחזיר לו תשובה אם אני רוצה שנחזור.. ואין יום/פגישה/דקה/שנייה שהוא לא אומר תודה על זה שעשיתי את זה.. :]

תראי..

ה-כ-ל תלוי בגישה שלך.. אם את באה אליו בגישה של "יווו כמה זמן רציתי לאמר לך את זה תגיד כן או שאני חותכת לי ת'ורידים" הוא ייסתכל עלייך כעל מפגרת,גם יידחה אותך,וגם יחשוש לבריאות שלך אחרי זה... אם את תבואי בגישה הכי ספונטנית,גם אם הוא יידחה אותך את נותנת לו הרגשה שזה לא שבר אותך ואת תבכי לנצח! תראי לו שאת זורמת כך גם הוא יאמר לעצמו "וואוו בחורה מעניינת ,מעניין איך זה דייט איתה.." אני באתי אליו,היינו בעבודה ,שנינו עובדים ביחד ונדלקתי עליו מהשנייה הראשונה.. הוא בדיוק בא ושאל אם הכל בסדר בעמדה שלי או שהוא יילך יימלא לי דברים וכאלה (אולם אירועים) קיצר אז אמרתי לו איזה חמודד אתה..אז הוא צחק (ותמיד היינו ביחסים טובים) אז אמרתי לו אולי נצא מתי'שהו מחוץ לחור הזה?! ואז הוא גיחך ואז שהוא ראה שאני רצינית אבל מחייכת..הוא ישר אמר "רציני?????" "יאלללללה." ודקה אחרי ראיתי מלצר אחר בא אליי מביא לי כוס עם קולה לעמדה ואומר "זה באהבה מדניאל.." ואז יצאנו..והפכנו לחברים. ושמעי אחותי..אין פגישה שזה לא עלה הנושא-בקיצור קיבלתי פיצויים כמו שצריך :] בהצלחה לך..!! הכי חשוב תיראי קלילה..ושלא חשבת על זה כל חייך..שזה סתם מחשבה שעברה לך בראש אחרי הכל-כל עוד הוא סטרייט מה הוא יפסיד אם הוא יאמר לך "כן נזרום.." לא כך?

למעלה