היום שודר(שוב) אחד הפרקים היותר חמודים

היום שודר(שוב) אחד הפרקים היותר חמודים

הכוונה שליהיא לפרק שבו ג'ודי סוף סוף בוחרת במאט ! הכל אני אוהבת בפרק הזה. הוא פשוא מקסים, לדעתי אחד הטובים בעונה..

לא יודעת אם אחד הטובים

אני יותר אוהבת את הפרקים הבאים
. הפרק התשיעי למשל הוא אחד הגאוניים לדעתי. אבל כן ג'ודי ומאט פשוט מקסימים!

MissPop

New member
ואי כמה בכיתי מהפרקים היום

היום היו אחד הפרקים הטובים בעונה....
אני גם אראה את השידור החוזר בארבע
אי אפשר שלא... פרקים כל כך יפים...

היום אלה הפרקיםשרודפים אחרי מאט נכון?!

הפרק השמיני הוא מעולה לדעתי (זה שנגמר בפיצוץ)

MissPop

New member
כן

בשני בכלל לא יכולתי להתאפק כבר ... משחק מעולה של ג'ודי וקייט

N B I

New member
אוך פרק מעצבן ברובו

סטיבי שוב משקרת לאלכס ~מגלגלת עיניים~ אלכס שוב מתעצבן על סטיבי על סיבה קלושה ~מגלגלת עיניים~ עוד פעם דרמה נוראית כדי להבין משהו בסיסי שהקהל כבר הבין מזמן, ברצינות עכשיו שלא היה צורך להכיש את טאקר, מה הוא עשה לכם?! עוד פעם ג'ודי בסצנות משחק היסטריות שמזכירות את הפעם ההיא שהיא עבדה על ריילי שהוא נתן לה לאכול פרח רעיל. אה, ושוב מוירה, על אף כל הכוחות על שלה מקבלת "כלום". אז מה היא שווה?! אם כבר הפכתם את זה לסדרה שמאמינה בכוח עליון וכאלה, אולי שיעבוד או משהו?

MissPop

New member
אני דווקא לא... ו../images/Emo58.gif

כל הקטע עם החזיונות האלה כ"כ מוריד מהערך של הסדרה (שהצטיירה כאמינה) ולא כסוג של ימי חיינו/צעירים חסרי מנוח שמדברים לעצמם וכו'. כל הסיטואציות האלה מורידים מבחינתי באמינות.... מה גם שכ"כ ריחמתי על ריילי וסטיבי ממש מעצבנת בפרקים האלה.. למי שראה את הפרקים החדשים של עונה 8, שריילי כביכול אמור למות, ולעומת זאת בעונה הזו הם מצטיירים כ"ידידים" וכשמתגלה שהוא נעדר היא ממשיכה הלאה כאילו כלום בלי להזיל דמעה וכביכול לשדר "עסקים כרגיל"... לא יודעת. לא אוהבת את הדמות שלה בזמן האחרון.... מעצבנת. כ"כ לא אמין. ואגב אם תשימו לב אלכס שאל את מרכוס אם יש לו עוד אחים שהוא צריך לדעת עליהם ומרכוס ענה לו שאם הוא ידע שיספר לו או משהו כזה... ממממ מישהו שכח את אשלי? לא אמין. אמרתי? כמובן שכל זה בדיעבד שאני רואה שידורים חוזרים...

למעלה