"היום שחארי מחר"

"היום שחארי מחר"

מי ראה
ראיתי אתמול
אחלה סרטטטטטטטטטטט
אני חייבת גם ללכת לראות "טרויה" אומרים שזה סרט מלך

קורצה

New member
היום שאחרי מחר סרט =!!!

גם אני ראיתי אותו אתמול! סרט כזה שווה! בקטע עם הזאבים אני קפצתי על חברה שלי (שהם היו באונייה).

L i T a L 1

New member
אתמול בלילה

{או שאולי זה היה שילשום?} ראיתי את ברוס הגדול מכולם!!! סרט ענק באמת!!! מומלץ בחום!!!

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאני ראיתיייייייי../images/Emo99.gif

אין אין סרט כל כך שולטטטטטטטטטט כל אחד יותר כוסון מהשני.. גאאאאד באד פיטטטט... אורלנדו בלום.... והשלישי שאני לא זוכרת איך קוראים לו.. (אני מזילה ריר חח)

DaSi ON LsD

New member
גם ראיתי אתמול..

זה סרט נורא משעשע.. אהבתי ובמאת צריך לראות גם טרויה, אמרו שהוא טוב

קורצה

New member
דסי לא אהבת היום שאחרי מחר?

למה?? אני ממש אהבתי... <חוץ מכמה פעמים שקפצתי מבהלה>

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifטרויההההההההה../images/Emo99.gif

כזה שולט
בראד פיט, אולרנדו בלום, השלישי שאני לא יודעת איך קוראים לו, מי צריך יותר מזה?!?!?! שלושתם כוסנויייייים חבלZ (רק חסר אשטון חח אה וגם אלייז'ה... אוף אם כבר סרט של כוסונים הם לא יכלו להכניס את כולם?!)

מסכימה עם כל מילה חחח

הסרט מדהים וברנד פיט גרררררררר חמוד כזה !!!!
והסרט פשוט שולט הלוואי שהיה לי זמן לראות אותו שוב בקולנועה עם כל הבגרויות האילה ההההה את אולרנולדו בולם אני לא ממש אוהבת הוא נחמד וגם השני נחמד ... מומלץ לכל מי שלא ראה !!!

Love benjosh

New member
אתמול ראיתי את טרויה והיה שוווה

איזה סרט תותחחחחחחחחחחחחחחחחח... מזה אהבתי אותו, אחד הסרטים השווים ביותר והמושקעים ביותר.. לא ידעתי אם להיות לצד בראד פיט או היוונים..
... התלבטתי כל הסרט... רבע מהסרט בראד פיט היה ערום! ולא זיהיתי את אורנלדו בלום.. את מי הוא שיחק?
(סורי על הבורות) בא לי לראות שוב... מישהו ראה 50 דייטים ראשונים או ללכת על הכל 2?

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאיך אפשר לא לזהות????

חולהההה על הבנאדם
וואי, אנ'לא מאמינה, שחכתי איך קוראים לו בסרט
נכון הקטור? אז אח שלו... זה שהנסיכה ברחה איתו... (גם אותו ראו כמעט ערום
)

למעלה