היום שלא נגמר.......

היום שלא נגמר.......

היום היה אירוע חרום שהיה עליי לטפל בו במסגרת העבודה הטיפולית שלקחתי איך הייתי צריכה לצאת זה קרה אחר-כך היה עליי למהר להתמחות ולהתרכז במטופלים כשכל הזמן אני בטלפונים בין לבין לאיך מתמודדים עם האירוע עם הפיקוח ההנהלה והכל רק עכשיו סיימתי לטפל בעניין הרגשתי במשך זמן ההתמחות כמה פעמים שנאי עומדת להתעלף היה לי נורא קשה היום מי ציפה שכבר ביום השני לעבודה שלקחתי בה ר 1/3 משרה בכוונה אני אצטרך להתמודד עם אירוע כזה......... ומחר יום שלם של לימודים וכמובן התמודדות נוספתץ לכל השבוע הבא בנושא הזנתחתי מאוד את הפייה הקטנה בשבוע האחרון וזה מעציב אותי אני רוצה לנסות לפצות אותה בשבת יום שישי הוא גם יום של לימודים אני מותשת וכואב לי כל הגוף אפילו לא היה לי זמן לחשוב על העניין של הפסקת הפלקוניל היום

ל3

New member
פיונת

את חייבת להוריד הילוך ממי מתי שאת רק יכולה כי אין ספק שכל הלחץ הזה שאת נמצאת בו משפיע עלייך גם פיזית. נסי ביום שבת לנוח כמה שאת יכולה כדי לצבור כוחות מחודשים. אני לא יודעת איך את עושה את זה אני גאה בך. אני על הפנים ובקושי מצליחה לתפקד ואני לא יודעת מאיפה יש לך את כל הכוחות- את משהו מיוחד ואני בטוחה שהמטופלים שלך מעריכים זאת מאוד אוהבת שירי

פייונת ../images/Emo140.gif

השילוב בין עבודה, התמחות, בית ומשפחה הוא לא קל עבור אף אחד, ועל אחת כמה וכמה למי שחולה במלחה כרונית שמחלישה את הגוף. כמו ששירי כתבה, נסי להוריד הילוך מתי שרק אפשר ונסי לדאוג גם לעצמך, מעבר לחובותיך - שאותן את ממלאת נאמנה... אני יודעת שחשוב לך לדאוג למטופלים, אך גם הם לא ירוויחו מכך שהמטפלת שלהם תתמוטט... מקווה שימצאו לך בקרוב תחליף סביר לפלקוואניל, שיעזור לסימפטומים ושיהיה עם כמה שפחות תופעות לוואי. מחבקת ומחזקת, אירית

למעלה