היום שלי הולך ומתדרדר יותר ויותר...

Black Cat15

New member
היום שלי הולך ומתדרדר יותר ויותר...

אוף... איזה עצבים... טוב נמאס לי אני חייבת לספר לכן לפני שאני אשתגע!!!!!!! אז ככה היום בבי"ס גיליתי שאתמול שוב ליאור התקשר לחברה הכי טובה שלי והפעם הם דיברו 35 דקות בטלפון על כימיה. כמובן שקינאתי, איך לא? אחר כך תכננתי להתקשר אליו ולבקש עזרה גם בכימיה ולקבוע איתו להפגש ללמוד ביחד למבחן בספרות. דבר ראשון, הוא לא היה בבית. אחר כך הוא התקשר (עשה כנראה *42 משיחה מזוהה או משהו) ודיברתי איתו 20 דקות על כימיה וסתם דברים. השיחה לא הלכה משהו. לא יכולתי להכניס את נושא ספרות כי העיתוי היה גרוע. וזהו זה מעצבן אותי כי אם עוד פעם אחת הוא יתקשר אליה אני אהרוג אותו ואותה!!!!!!!

dominogrose

New member
מתוקה, אין לך מה לדאוג....

אז מה אם הוא דיבר איתה בטלפון... אין לך מה לקנאות!!! זה לא שהוא מדבר איתה יום יום, נכון? ואת לא צריכה לחשב את הזמן של הדיחות.. יש שיחות של 10 דקות ויש שיחות של 3 שעות.... האמת שזה מאוד טיבעי לקנאות כשחבר שלך מדבר עם חברה שלך... אבל תנסי להתעלם מזה כמה שאת יכולה... אבל - תשימי עין על הבחור שלך , אה....
מקווה שעזרתי במשהו...
LOVE U!! ***סיון***

איך את יודעת?../images/Emo12.gif

איך את יודעת כמה זמן הוא דיבר איתה?! תחשבי על זה.... אם היא אמרה לך אז אפשר להסיק מזה שהיא רוצה שתדעי מה הולך בינה לבינו, ואולי אפילו לרמוז לך *שיעול* שיש לה משהו איתו\אליו *שיעול*. ....ואם הוא אמר לך (
), סביר להניח שהוא רוצה שתדעי מה הולך... ***
ביותר!*** או שיש משהו שאני לא מבינה\יודעת?!?!
שמחתי לעזור
ענת

Black Cat15

New member
ענת...

אז ככה... היא סיפרה לי בבוקר כמה זמן הם דיברו, כי שאלתי אותה ושאלתי את זה סתם כי זה סיקרן אותי ותאמיני לי שאני סומכת על חברה שלי במיליוני האחוזים שהיא לא תשקר לי, ואני בטוחה שאין לה כלום איתו. הוא פשוט התקשר לבקש עזרה, זה הכל. זה סתם קצת מתסכל שהוא התקשר אליה ולא אליי לדוגמא... לגבי הוא והיא- אני לא חושבת שיש לו משהו אליה... אבל... אני לא יודעת את זה... הוא לא אמר לי אפילו דבר קטן על השיחות שהם דיברו...

למעלה