היום שלי ^__^

היום שלי ^__^

בס"ד הצלחנו, אני וצוות הצילום שלי, להתפלח לבית המלון שבו שוהים זה עתה כוכבי העונה השלישית, ובניהן ריקה נונקה, הטיימרית המעולה, שהצלחנו למצוא בשרותי הבנות הציבוריים שבקומה השנייה, בעודנו מתחמקים פן יטיסונו החוצה: אני: ריקה, אז מה יש לך להגיד על המופע שהיה אתמול? ריקה: איך הצלחתם להכנס? אני: זה לא ממש חשוב.. מה יש לך להגיד על המופע?? ריקה: הקהל פה בישראל מאוד אוהב אותנו, והלוואי שבכל העולם היו כאלה קהלים. אני: למה את מתכוונת כשאת אומרת "הלוואי שבכל העולם היו כאלה קהלים"? ריקה: אוה, פשוט כשהיינו במקסיקו היה שם אחת שזרקה על טקאטו האמצע המופע משהו כמו סרטנים ברוטב, אני לא בטוחה. אני: רצינית?? ואיך טקאטו הגיב?? ריקה: אני מאוד בטוחה שהוא כעס .. אני: אוקי להחליף נושא. מי מהעונה השלישית הגיע איתכם גם? ריקה: אה, גם ריו, קאזו&קנטה, ג'רי וסוזי פה, אימפמון, קלומון, ההורים של הנרי, ימאקי, ההורים של טקאטו וסבתא ואמא שלי. אני: מתי ההופעה הבאה שלכם בארץ, אם תהיה בכלל? ריקה: עוד לא סגרנו על תאריך, אבל יכול להיות כשלפורום ימלאו 6 שנים. אני: תודה לך ריקה, עכשיו את יכולה להצטלם בכמה פוזות? אופס שכחתי שאת לא אוהבת להצטלם.. "כאן קארי קמיה, חדשות ערוץ 2, עזה."

עזבי, זאת יציאה שלי.. אני צופה מושבעת של

בס"ד סלימאן אל שאפי [רק בשביל הקטע בסוף, "סלימאן אל שאפי חדשות ערוץ שתיים, עזה." זה בר נהיה כמעט הכתובת המזהה של החדשות]

remundo

New member
אולי סרטנים ברוטב

היא התכוונה לתת לו לטעום מהתבשילים הטעימים שלה? אולי היא חשבה שהוא יפני אז הוא בטח אוהב פירות ים? (לא, הוא אוהב לחם! לחם!!1)

Digi Lista

New member
איזה יופי!

נקפיץ...אני אגיב בהמשך(כרגע אני בדרך להתקלח לפני הבייביסיטר)...

למעלה