היום של יום ההולדת שלך

היום של יום ההולדת שלך

יש לי חברה שיום ההולדת שלה זה היום שהיא הכי לא אוהבת, היא לא סובלת את כל הברכות , את הטלפונים, את החגיגות , את כל הטררם מסביב לזה - שונאת מסיבות הפתעה ובשום אופן שלא יעזו לעשות לה אחת

אני לעומת זאת לוקחת את זה בכיף ואהבה - נהנית מהטלפונים והברכות, נהנית מהחגיגות שלפעמים נמשכות גם שבוע או יותר, מהמתנות וגם מסיבות הפתעה אף פעם לא אכזבו

היא טוענת שזה בגלל שאני אוהבת תשומי , ואני חושבת שזה פשוט יום בו כל מי שאוהב אותך , עוצר את החיים שלו לדקה ומקדיש לך וזה מראה לי על ים של אהבה - ומי לא אוהב לקבל אהבה ?

איזה סגנון ילדי יום הולדת אתם?

עפריק

New member
בוקר טוב ושבת שלום

אני מהצד של החברה שלך ..לא אוהב את כל הטררם הזה ..מי שאוהב אותי צריך לאהוב אותי כל השנה ולא רק ביום ההולדת ...האא ובחג האהבה...מסיבת הפתעה ממש לא בשבילי ..אני לא שונא את זה ולוקח בכיף את מה שיש...

achokler

New member
יום הולדת

היום השנוא עלי בשנה. בא לי ללכת למנזר שלא ימצאו אותי ולצאת רק בסוף היום.

tch111

New member
במנזר של נזירים עלולים לצאת לך טחורים, חחחחחח

achokler

New member
באותו הקשר

עד איזה גיל זה בסדר שיקראו לי מתוק? חמוד? בחור?

לבבית 69

New member
זה נחמד שמברכים וזוכרים אותך...

אני גרועה בלזכור ימי הולדת של אחרים
שמה מלא תיזכורות לימי הולדת של חברות וחברים מיוחדים שהעיקר שלא אשכח

ביום ההולדת שלי לא מחכה לברכות ואפילו קצת מבוכה ...
אבל בהחלט זה עושה טוב בלב ובתחושה שאנשים מברכים .. מפזרים מילים טובות..מאחלים לטוב...
יש כאלה שמביאים מתנה ..

מבחינת המשפחה הילדים ככ דואגים ל"הפתיע" אותי וכל אחד מביא מתנה שזה ממש אבל ממש כיף....

ד ר ל י

New member
אני שמחה אבל לא מתלהבת יותר מדי

אני לא כל כך אוהבת תשומת לב, אבל זה נחמד לי שמברכים אותי, אני לא מתבאסת. יותר מדי התלהבות זה מלחיץ אותי, כמו חילזון שאם נוגעים לו במחושים הוא נכנס לקונכיה.

יאללה אני מה זה שונה מכולם

נהנית מכל רגע, מתענגת על זה אבל במקביל כל יום הולדת של חברה או מכרה בשבילי זו הזדמנות נוספת לחגיגה אבל בקטע של נתינה

ד ר ל י

New member
תיהני, זה לא רע

לא כולם צריכים להיות אותו דבר אחרת זה היה משעמם...

achokler

New member
אין לי בעיה עם ימי הולדת של אחרים

ובהרבה מהמקרים אני גם אחד מאלו שעושים את הרעש ובלאגן. אבל שאני במרכז , אני לא סובל את זה.

ד ר ל י

New member
אם חברה תתן לי מהלב

אני אף פעם לא אתבאס ואני מאד אעריך ואשמח, שלא תביני אותי לא נכון אורלי, אבל פשוט אני לא אוהבת להיות במרכז תשומת הלב.

achokler

New member
אני כל כך מבין אותך

אפשר לתת לך מתנה היום? לכבוד האין יום הולדת? מה שבלולים אוהבים?

מה זה אומר על אישה או גבר שאוהבים להיות במרכז

באמת מסקרן אותי לדעת מה אתם חושבים

achokler

New member
שהוא אוהב את עצמו

שהוא פחות ביקורתי כלפי עצמו שהוא יודע לקבל בלי להרגיש חייב

למעלה