היום שמעתי את פבלו בראיון ברדיו קול רגע דומינגז וסלוצקי דיברו איתו ארוכות וניגנו את העולם שלנו .
ה העגול New member 27/5/09 #1 היום שמעתי את פבלו בראיון ברדיו קול רגע דומינגז וסלוצקי דיברו איתו ארוכות וניגנו את העולם שלנו .
א איתן דואק New member 28/5/09 #3 ../images/Emo13.gif בוקר טוב , חג שמח ומאושר לכולם ../images/Emo6.gif קרול אני חושב שצריך להעסיק אותך בשכר כל הכבוד לך , ותודה גם לך רונן , שיהיה לכולם חג מתוק שמח ומוזיקלי .
../images/Emo13.gif בוקר טוב , חג שמח ומאושר לכולם ../images/Emo6.gif קרול אני חושב שצריך להעסיק אותך בשכר כל הכבוד לך , ותודה גם לך רונן , שיהיה לכולם חג מתוק שמח ומוזיקלי .
K karoleking New member 28/5/09 #4 מי ישלם לי אתה?../images/Emo4.gif שולחת לך מסר...(לא קשור למשכורת )
K karoleking New member 28/5/09 #6 כן...ברור... עכשיו ביטלתי את המנוי שהיה לי... 30 שנה מנויה וכל מה שזכיתי זה מקסימום 11 ש"ח... לא עבודה בעיניים?
כן...ברור... עכשיו ביטלתי את המנוי שהיה לי... 30 שנה מנויה וכל מה שזכיתי זה מקסימום 11 ש"ח... לא עבודה בעיניים?
א איתן דואק New member 28/5/09 #7 בתאוריה את צודקת לחלוטין ואני מסכים איתך . ב בפועל אחרי שזכיתי ( לפני כמה שנים ) ב 100.000 ש"ח שעזרו לי בזמנו להיפטר מכמה צרות קטנות כמו המשכנתא ... לא איכפת לי לשלם 60 ש"ח ומידי פעם לקבל 10-16 ש"ח בחזרה
בתאוריה את צודקת לחלוטין ואני מסכים איתך . ב בפועל אחרי שזכיתי ( לפני כמה שנים ) ב 100.000 ש"ח שעזרו לי בזמנו להיפטר מכמה צרות קטנות כמו המשכנתא ... לא איכפת לי לשלם 60 ש"ח ומידי פעם לקבל 10-16 ש"ח בחזרה
א איתן דואק New member 30/5/09 #9 הזמן הפנוי גרם לי לקרוא את "ריטינג" , ולזכות בעוד כתבה על פבליטו , הנה תהנו גם אתם