היום שמעתי בטלויזיה דברי הבל מפיו של יאיר!!!

אבי בן 1231

Well-known member
הוא טען שהציבור אינו עוטה מסכה, אינו שומר מרחק ואינו שומר על כללי ההנחיות בגלל שלממשלה לא איכפת מבתי העסק הקטנים, לא איכפת לה מהסגר שגורם למשבר כלכלי ובגלל שלציבור אין אמון בממשלה!!!!
אם הייתי באולפן הייתי שואל את האידיוט ומדוע אני, זוגתי ועוד מאות אלפים כן עוטים מסכה, כן שומרים מרחק וכן מקפידים לקיים את ההוראות.

מקסים 45

Well-known member
הוא טען שהציבור אינו עוטה מסכה, אינו שומר מרחק ואינו שומר על כללי ההנחיות בגלל שלממשלה לא איכפת מבתי העסק הקטנים, לא איכפת לה מהסגר שגורם למשבר כלכלי ובגלל שלציבור אין אמון בממשלה!!!!
אם הייתי באולפן הייתי שואל את האידיוט ומדוע אני, זוגתי ועוד מאות אלפים כן עוטים מסכה, כן שומרים מרחק וכן מקפידים לקיים את ההוראות.
הוא לא אדיוט, הוא אמר את האמת.
כנראה שאתה זוגתך ועוד אלפים, לר מגיעים ל 8 מליון.

אבי בן 1231

Well-known member
הוא לא אדיוט, הוא אמר את האמת.
כנראה שאתה זוגתך ועוד אלפים, לר מגיעים ל 8 מליון.
הציבור לא עוטה מסכה מפני שאין אמון, עדיף היה שהציבור יעטה מסכה ושמור על הכללים בכדי להוכיח שמה שביבי מתחנן שיעשו צודק.
בכל העולם ובכל השפות מדענים ופרופסורים אומרים שמה שחשוב ביותר הוא לעטות מסכות ולשמור על מרחק!!

תקווה25

Well-known member
הוא צודק בהחלט לא כולם כמוך .הוא אמר שכל העם.אמר חלק מהעם לא מאמין והוא צודק.אני רואה ברחובות המון הולכים בלי מסכה.

אבי בן 1231

Well-known member
הוא צודק בהחלט לא כולם כמוך .הוא אמר שכל העם.אמר חלק מהעם לא מאמין והוא צודק.אני רואה ברחובות המון הולכים בלי מסכה.
גם אני רואה את הטרוריסטים האלה, אתמול היה בחדשות שהמשטרה רשמה למעלה מ 10,000 דוחו"ת ביום.
אותם טרוריסטים ללא מסכות ושאינם שומרים מרחק מסכנים לא רק את עצמם אלא באופן ישיר גם אותך!!!
ובעוד כמה ימים כאשר יטילו סגר שלישי שוב יצאו אותם טרוריסטים להפגנות "רק לא ביבי"

מי שאמר לצערי צודק
אם לא יעמדו שומרים בכניסה למרכולים תראה ים של אנשים ללא מסכה
למרות שיש שומרים יש נהרות של אנשים ללא מסכה, ואני מחפשת דרכים בין המדפים לא להפגש איתם. אבי זו האמת אנשים מסתובבים ללא מסכות.
לא לכולם יש מוסר בריאות גבוה כשלך וכשל מי שעוטה מסכות.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע באיזה יאיר מדובר בדיוק (לפיד?), אבל אכן מצטרף לדעה שרוב הציבור נענה להגבלות. זה בא לידי ביטוי במספרי התחלואה דווקא ומספרים אלו, מה לעשות, לא משקרים.
אמנם בטמבליזיה נראה כמובן בעיקר את אלו ששמים פס. אך טבעי הדבר והרשתות האלו זקוקות לרייטינג, דבר שהם לא יקבלו אם הם יראו עד כמה הציבור ממושמע.

נסיך.333

Well-known member
רק תזכירו לי מאיזו מפלגה נבחר עידן רול לכנסת?
אותו ח"כ שקרא לא להקשיב להוראות?
ואותו יאיר לפיד שגם קרא לא להקשיב להוראות הסגר ולצאת לרחובות?
את זה התקשורת שחכה להזכיר משום מה...

לא משנה איזה יאיר אמר זאת
הוא צודק ,אומנם רוב האנשים כן הולכים עם מסכות אך יש רבים שהולכים בלי או שהולכים ולא מכסים את העף

למעלה