אבו מאזן תפוס, לא הקשבת למלים? :)
ר רוב הזמן אני אשתו New member 17/12/14 #44 אני מאד שמחה כי אף פעם לא סבלתי את עמיר בניון, ולא הבנתי מה מתלהבים ממנו, וסופסופ אנשים מבינים אותי  
אני מאד שמחה כי אף פעם לא סבלתי את עמיר בניון, ולא הבנתי מה מתלהבים ממנו, וסופסופ אנשים מבינים אותי  
ב ברוס12 New member 17/12/14 #49 סליחה שאני נדחף אני מבין אותך תמיד יש לי רגישות מיוחדת לנשים יפות ..
ר רוב הזמן אני אשתו New member 17/12/14 #67 ולמה אתה חושב שאכפת לי מהרגישויות שלך?         (שלא לדבר על השאלה למה אתה חושב שאני נשים יפות... )
ולמה אתה חושב שאכפת לי מהרגישויות שלך?         (שלא לדבר על השאלה למה אתה חושב שאני נשים יפות... )
ב ברוס12 New member 18/12/14 #68 א כי לי איכפת ממך ב כי את אכן אישה יפה ג מה שאני אומר לא היה איכפת לך אלה אם את כזו ד אני אוהב את זה שאת קוראת את מה שאני כותב לך ה בוקר טוב יום משובח לך יפיפה
א כי לי איכפת ממך ב כי את אכן אישה יפה ג מה שאני אומר לא היה איכפת לך אלה אם את כזו ד אני אוהב את זה שאת קוראת את מה שאני כותב לך ה בוקר טוב יום משובח לך יפיפה
ק קסם 82 New member 18/12/14 #70 מ'פתאום ... הוא שותה רק וויסקי ..והוא מפרדס חנה. וכל מילה נוספת מיותרת חח..
ק קסם 82 New member 18/12/14 #69 קושקושוני בקשה לי אליך אל תשווה את אייל גולן לילד כאפות הזה.. תודה מראש
ק קושקושוני12 New member 18/12/14 #71 לא השוותי כפרהההההה. לא שומע , לא את זה ולא את זה. מצטער אם פגעתי בשמו של אייל גולן. אבל הוא פגע יותר.
לא השוותי כפרהההההה. לא שומע , לא את זה ולא את זה. מצטער אם פגעתי בשמו של אייל גולן. אבל הוא פגע יותר.
ק קסם 82 New member 18/12/14 #76 וויסקי10 איני רוצה להשמע קטנונית ..אבל גיליתי את ילד הפלא עם ההפוך והוויסקי לפניך ולא מזמן פתחתי פוסט דומה עם פעימות הלב (משעשע עד דמעות) https://www.youtube.com/watch?v=DwvaGotI1Ro ומסר לאומה די לקיפוח ..האשכנזי..! ואל תיתנו למאור אדרי למלא את קיסריה (עוד מעט גם פאר טסי יגיע לקיסריה .. )
וויסקי10 איני רוצה להשמע קטנונית ..אבל גיליתי את ילד הפלא עם ההפוך והוויסקי לפניך ולא מזמן פתחתי פוסט דומה עם פעימות הלב (משעשע עד דמעות) https://www.youtube.com/watch?v=DwvaGotI1Ro ומסר לאומה די לקיפוח ..האשכנזי..! ואל תיתנו למאור אדרי למלא את קיסריה (עוד מעט גם פאר טסי יגיע לקיסריה .. )
ו וויסקי10 New member 18/12/14 #78 קסם82 אם גילית אותו ראשון הוא שלך! מוותר לך עליו רטרואקטיבית.   (לרגע חשבתי שאת גידי, הוא תמיד נוהג לציין את שם הנמען בכותרת)  
קסם82 אם גילית אותו ראשון הוא שלך! מוותר לך עליו רטרואקטיבית.   (לרגע חשבתי שאת גידי, הוא תמיד נוהג לציין את שם הנמען בכותרת)