היום שמעתי משהו מעניין

TomerE1

New member
היום שמעתי משהו מעניין

היה לנו נציג ישראלי באולימפיאדה על אופניים. דיברו על זה היום בערוץ 1 ובערוץ 10 מעט יותר בהרחבה אפילו עם כתבה. את שמו של הרוכב שכחתי ואם אני לא טועה הוא השתתף באולימפיאדת 1960. הוא סיפר שבמהלך המירוץ שפלו עליו דלי ענק של מים, משקפיו נפלו ומכיוון שלא ראה לאן הוא נסע, הוא החל לנסוע בכיוון ההפוך מכיוון התחרות. מה יש לכם להגיד על זה?

ואני שמעתי פעם גרסה אחרת

מהגרסה של בן דוד למה שהתרחש שם. היא לא הייתה ראויה להתייחסות אילו לא שמעתי אותה מאוחיון עצמו. בערך לפני 7 או 8 שנים ואל תתפסו אותי במילה כי אני רק זוכר שאור היה עדיין בגיל שהחזקתי אותו על הידיים תוך כדי שיחה עם אוחיון. העובדה היא שאני זוכר גרסה אחרת לסיבה שהם (יחד) רכבו נגד הכיוון של המרוץ. אני לא רוצה לכתוב סתם אני אנסה ליצור קשר עם אוחיון ואני מבטיח לפרסם (כמובן שבאתר שלי קודם אבל אתן קישור לכתבה שתתפרסם)

yaelh8

New member
עד עכשיו הייתי בטוחה

שאבא שלי המציא את הסיפור הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

danny zaken

New member
אוחיון ירואיין כנראה לערוץ 10

בתכנית שתשודר בקרוב ואז נשמע את הסיפור מכלי ראשון.

ilan ulman

New member
1960 1960 1960 אבל עדיין מטפסים

בנס הרים האוחיונים הגיבורים... וחוץ מזה גם רוברטו הראס טעה פעם, ועוד רבים וטובים... האוחיונים הם תרבות רוכבת ומהלכת של רוכבים אמיתיים. רוחות הכביש חצבו בהם חרצים וקמטים כמו שהשמש והמדבר חצבו את פניהם של קלינט איסטווד, לי מרווין, ג'ון ווין וגארי קופר... קצת כבוד לאנשי הדרום החם והלוהט האבות הרוחניים של כרמי "היפה" שרביט האגדי ורן "אייס" שנהב הבלתי נלאה...ברננסס של הרכיבה שיש לכולנו עכשיו יש מקום של כבוד לאנשים האלה.

לפי אוחיון הם כלל לא טעו

אני מקווה כי הוא יספר לטי וי את אותה גרסה ששמעתי ממנו. הוא סיפר לי שמה שקרה היה שאחד המארגנים או השוטרים שהיו שם כיוונו אותם לא נכון לאחר שהם הורדו מהמסלול (עקפו אותם בסיבוב לטענתו). שוב, הוא סיפר לי את זה לפני שנים .אור עוד לא קרא לאולריך אורליך ועדיין לא ידע להגיד פאנטני...ארמסטרונג בא רק אח"כ ואני נשבע שאור אוהב אותו.

למעלה