היום,שני, מאיה אצל יצפאן - בכבלים -

The Juck

New member
../images/Emo19.gifמאיה מחר אצל יצפאן......

הוט 3- 22:00 yes-

מחר, מאיה בוסקילה מתארחת שוב,

אצל יצפאן !!! חחחח אני רואה היא מתחילה מרתון התארחויות
. ללקוחות HOT
בשעה 10 עד רבע ל11 .. לא להחמיץ

קהל1

New member
וכמו שכתבתי למעלה, אתם מוזמנים

להגיע לאולפן ולראות אותה בגודל טבעי. האולפן אינטימי מאד והאפקט הוא של הופעה כמעט פרטית..אל תפספסו, התקשרו עכשיו ל 09-7714545 (מיכל/אפרת) להתראות!

קהל1

New member
הזמנה ליצפאן - הערב בשידור חי

כיון שההודעה הקודמת פורסמה למטה, הריה שוב: בוקר טוב לכולם, הערב יארח אלי יצפאן בתכניתו את מאיה בוסקילה (וגם את צחי איראני ואת אלונה קמחי). אם אתם מעל גיל 18 ומעונינים לצפות בתכנית כקהל באולפן בשידור חי ללא תשלום, נא התקשרו 09-7714545 (מיכל/אפרת) כדי לתאם את הגעתכם. כדאי!!!!!

זהו היום אני לא מפספס

אני הולך לראות את מאיה אצל יצפאן. אין תירוצים אין ביטולים אין אין. התקשרתי , נרשמתי אצל אפרת, זהו.

hero D

New member
תהנה....

אני התארחתי שם כשהייתי בצבא...אולם קטן נורא, זה די מפתיע אבל נהנתי נורא....

hero D

New member
אופס...

התארחתי שם בכלל בתוכנית של פספוסים...חחחח סורי...זכרתי משהו עם יצפאן... תהנה בכל מקרה....

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחבלזזזזזזזזזזז!!!!!

הופעה טובה, נראתה טוב וסופסוף התלבשה נורמלי :)

אז שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif :

ככה : מאיה נראיתה מעולה , הייתה קלילה מצחיקה חמודה , ויצפאן וגם היא קרעו אותי מצחוק
החיקוי שלה לצביקה פיק
והקטע עם אמא שלה וכל זה ..... והלילה סביח , לילה סתמי ...
בכל מקרה גם הקטע המוזיקלי המיוחד של השיר (לא היה פלייבק רגיל אלא מיוחד יותר , תזמורתי) היה נורא יפה וגם כמעט לא נשמעו המלווים כך שבאמת קיבלתם כמעט 100% קול של מאיה נטו רק לקראת הסוף פתאום עברה מחשבה במוחי - שלא יתפקשש משהו ובדיוק קרה משהו
אולי רק לחדי האוזן ואולי גם אתם שמתם לב - לקראת סוף השיר היא נכנסה לא בדיוק נכון ל "ואין כוכבים" ואז כל סוף השיר היה במעין דיליי כזה , אבל באמת בקטנה
אחלה הופעה

The Juck

New member
../images/Emo19.gifכן...גמני שמתי לב לזה

היא פיספסה את המנגינה בשניה... לא הייתה בקצב...אבל שטיות

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מאיה היתה גדולה

מה זה נהניתי, הלכתי רק בשבילה,וסוף סוף הלכתי,אוי היא ממש חמודה ומזה סימפטית, איזה צחוקים היה שם. איזה כייף לשמוע אותה שרה בלייב איך שנכנסתי היא עמדה בכניסה הסתכלתי עליה ממש מטר ממני הייתי מת להגיד לה משהו אבל הפה לא נפתח והלשון לא הצליחה להוציא קול,אז רק חייכתי עשיתי תנועה עם הראש ונכנסתי פנימה מהר.
בזמן ששידרו את המערכון של יצפאן הסתכלתי רק עליה ולא על המערכון..... ואיי ממש נהנתי

אתה ממש צודק .... ../images/Emo45.gif

היא נתנה אחלה הופעה ... אהבתי גם שהיא אמרה "אני מרוקאית אסלית" ואיך היא צחקה ... איזה צחוק יפה יש לה , יצפאן הרג אותה מצחוק , ראית איך היא נשפכה ...?
והיא נתנה סוף הדרך של הופעה .. ממש רואים שהשיר נכתב ע"י צביקה פיק נכון ? לא שמתי לב לפאק בסוף , אבל אם אני לא טועה היא התחילה לשיר טיפונת אחרי הזמן , הייתה איזה טעות קטנה בהתחלה ... איזה מתוקה ויפה שהיא , כזו פשוטה כזו עמחא , לא מתנשאת , פשוט ממי .. אה ובוקר טוב לכולכם ...

למעלה