היום שעבר - טריידים בארבעת הMAJORS

Megapuzik

New member
היום שעבר - טריידים בארבעת הMAJORS

יום מטורף לגמרי, כמו שאני אוהב
נתחיל מהיורו\דולר ב00:00 הייתי בבילוי אבל הכנסתי pending order - buy מבעוד מועד וכשחזרתי באיזור 3 ראיתי +15 פיפס והלכתי לישון. ב14:30 פתחתי לונג ועם דחיפה מהחדשות נכנסו 29 פיפס בפחות מרבע שעה. עד כאן יורו\דולר

Megapuzik

New member
usd\chf

ברבע ל10 בבוקר נפתח נר חדש מתחת לקו הפריצה אז קיבלתי השכמה מהמטא-טריידר (במקום אלרט רגיל, בחרתי בשיר "בוקר טוב עולם" - אבטיפוס) ונכנסתי לשורט וחזרתי לישון. הסטופ לא אכזב ולא קיבלתי whipsaw ונכנסו 27 פיפס ב12:30 בדר"כ אני נמנע מלפתוח פוזיציות בזמן חדשות, אבל תחזיות הfundies תאמו לגרף, אז החלטתי להכנס. היה טוב גם usd\jpy ובgbp\usd אבל אני עייף ואין לי כח להכין את הגרפים
שבת שלום, נתראה ביום שני ;)

YOS208

New member
לבריאות

אבל זה הכל פרה-היסטורי, תן גרף בזמן אמת, במט"ח הודעות אחרי כמה שעות זה כאילו חפרת בור וגילית אדם קדמון בן מיליון וחצי, שבת שלום

Megapuzik

New member
הבנת הנקרא ידידי

אלו טריידים שביצעתי היום, סימנתי נקודות כניסה ויציאה במקום לכתוב מחירים.

YOS208

New member
לא פיספסתי את זה

רק אמרתי שהיה נחמד לראות את הכל בזמן אמיתי

Megapuzik

New member
זה בעייתי

זה טריידים קצרים, עד שאני אתחבר לפורום ואכתוב הודעה, המחיר כבר ישתנה.

Megapuzik

New member
יום שני - USDJPY

מה לעשות, אני אוהב את שעות המסחר בבוקר
שיפרתי קצת את המערכת שלי. נכנסתי לשורט ברגע שהfixedMA נכנס ביחד עם נר חדש מתחת לממוצעים נעים באיזור המכירה. הייתי במרחק 2 פיפס מהTP השני אבל יש סימנים לשינוי מגמה לפי התבניות בנרות ואני לא מוכן לקחת סיכון, אז יצאתי ברווח מוקטן, אבל עדיין רווח. סה"כ 13 פיפס אחרי ספרד. יש עדיין פוזיציה פתוחה בפרנק, -7 פיפס. הוגדרו SL וTP לפי המערכת ונראה לי שאני פורש לישון. שימו לב שכל הטריידים שלי על חשבון לייב ולא דמו. לילה טוב

למגה, אם איזה תוכנה אתה סוחר ועושה

ניתוח טכני, מה שרשום למעלה בכתוביות זה אתה רושם או שזה אוטומטי...?

Megapuzik

New member
עמיאל

אני משתמש בMETATRADER וכל מה שכתוב זה אוטומטי על פי אינדיקטור שבניתי אני עדיין בטרייד על הפרנק ויש דשדוש מטורף, מקווה לסגור כרגע בברייק איבן או לפחות איזה פיפ או 2 רווח, אני אעלה גרף כשאני אסגור את הטרייד.

giladgri1

New member
mega trader

איך מורידים את הגרפים מהמגה טריידר וכיצד מגדירים את האינדיקטורים ?

Megapuzik

New member
META TRADER

אתה יכול להוריד את התוכנה בחינם באתר הרשמי ולפתוח חשבון דמו http://www.metaquotes.net/ יש המון אינדיקטורים בתוכנה עצמה וגם כאלה שאפשר להוריד ברשת. את האינדיקטור שיש בגרפים שלי אני בניתי וכרגע הוא לא להפצה. בהצלחה.

Megapuzik

New member
כן, בעברית

זה עובד רק על גרסאות של הMT באנגלית. אם זה MT ברוסית למשל, אז יהיה ג'יבריש. בכל מקרה, זה עניין של נוחות נטו, אפשר גם לשנות את זה לאנגלית

Megapuzik

New member
יום שני - פרנק + סיכום

נכנסתי לפרנק בבוקר, שמתי TP בקו הראשון וSL והלכתי לישון. כל היום היה דשדוש רציני. היה בנקודה אחת 3 פיפס מהTP ובנקודה אחרת(בזמן החדשות) 4 פיפס מהסטופ. החזקתי הרבה זמן את הפוזיציה ולא מזמן סגרתי אותה אחרי שסופית הבנתי שזה לא מתקדם לשום מקום ודי נמאס לי לראות גרפים להיום. יצאתי במינוס 1 פיפ. היה יום יפה מאוד בקייבל אבל לא נכנסתי(לא מספיק MARGIN עם 2 פוזיציות ברקע על לוט גבוהה מאוד). סה"כ +12 פיפס להיום. ממש יום "חלש" מבחינת תנועות מסחר, ביורודולר בכלל לא היו פריצות וחבל(כי שמתי שיר חדש במקום האלרט הרגיל ולא יצא לי לשמוע אותו). אני כנראה אקפוץ לאיזה פאב להשתחרר קצת, מקווה שהחוק החדש של הפאבים עוד לא נכנס לתוקף
ערב טוב

Megapuzik

New member
+מסקנה שרק עכשיו אני שם לב אליה

כשנכנסתי לפרנק הfixedMA היה בדיוק על הממוצעים נעים = דשדוש. לעומת זאת כשהיה סיגנל בפאונד כבר לא נשאר לי מרגין, אבל בהחלט יום יפה לקייבל. הערות נרשמו, לומדים מטעויות

למעלה