היום תורי - בוקר אביבי ומקסים לכולן

אבא אסא

New member
היום תורי - בוקר אביבי ומקסים לכולן

וסקר קטן (אמיתי) - איך השביתה משפיעה עליכן?? עלינו היא בכלל לא משפיעה: סתיו ולימור מחוברות זו לזו כמו תאומות סיאמיות ואני כרגיל (להכין את הממחטות) ...
ע
ו
ב
ד

revital e

New member
בוקר טוב לך אבא../images/Emo42.gif

עלי השביתה כלל לא משפיעה. גם אני כמוך- בעבודה רוב היום
. שחר אצל מטפלת, וליאור בגן פרטי- כך שאצלנו זה לא מורגש.

ayelet i

New member
../images/Emo42.gif בוקר מצויין - תשובה ושאלה...

אני עובדת בבנק, כך שכל חברותי לעבודה בחופש... כיף! ושאלה - האם טיפת חלב עובדים היום? נועם אמורה לקבל חיסון....

בוקר טוב

אביתר לא שובת היום (וגם לא בלילה) אז סה"כ השביתה לא כ"כ משפיעה עליי. איילת-טיפות החלב של קופ"ח כללית בשביתה,אלו של מכבי-לא.

etilly

New member
../images/Emo4.gif ככה ככה...../images/Emo4.gif

אני עובדת כרגיל המעון של נעה שובת (ויצ"ו) ולמזלינו אבא יכול להיות איתה כי הוא נותן שירות לבנק ולדואר ולכן הוא בחופש מאולץ (זאת אומרת שאנחנו עוד משלמים על השביתה הזאת!) מרגיז? כן, אבל...מה לעשות??

שושי @:-)

New member
עלינו זה לא משפיע

אני עובדת מהבית ואורית איתי בין כה וכה כל היום.

בוקר אור למשכימים ואצלנו השביתה

דווקא משפיעה
- הלכנו אתמול לעשות חיסון 4 חוד' למיכאל וגילינו להפתעתנו הרבה שטיפת החלב סגורה. איזה מנותקים אנחנו. השיא היה שצילצלנו בפעמון והקשנו בדלת ואפחד לא פתח לנו ולא הבנו מה קרה, למה אפחד לא עונה, למרות שהיה שלט ענק על הדלת שהודיע על השביתה... וגם הדרכון של מיכאל מתעכב לו בדואר או במשרד הפנים, מה שמעכב לנו את בקשת הויזה. בטח גם יערם זבל ליד הבית.

אביעוז

New member
אני עובד

מה הייתי עושה בבית אם הייתי בשביתה?משתעמם וסתם מתבטל.זה לא כמו חופש שאתה יכול לתכנן מראש מה לעשות. על העבודה עצמה אין השפעה כי לקוחותינו עובדים כהרגלם.

תמרה*

New member
ההשפעה עלינו מועטה

אני ממילא בבית עם בר, ירון בעלי ממילא עובד, אבל בד"כ הוא נוסע לעבודה ברכבת, ועקב השיבושים נסע אתמול באוטו. מה שהכי פמריע לי זה שהזמנתי לבר את הדי.וי.די של בייבי מוצרט מהחברה, ולא הייתי בבית כשהגיע השליח, ככה שאני צריכה ללכת לדואר לקחת את החבילה והדואר שובת לצערי.

עמית@

New member
אני עובדת היום לילה ../images/Emo10.gif

תמר ישנה במיטה ויוסי מלמד.. אנחנו אנשים עמלים בלי שום קשר לצערי-

כמיסה

New member
אלצנו אין שינוי../images/Emo70.gif

אני עם עומרילי בבית, נהנת מכל רגע
ואבא בעבודה
... טוב מישהו צריך לעבוד לא
אבל למה דווקא בעלול

nush1

New member
אצלנו בעקרון עובדים אבל

ממש חלש כי אנחנו תלויים באנשים בנתב"ג ושם לא עובדים היום למשל אני בבית ולא לקחתי את זיו למטפלת ואני נהנית מכל רגע

talsh

New member
פקקים בכביש, אשפה

אבל אין בעיות חניה בשומקום

sael

New member
אצלינו השביתה משפיעה לטובה

כי בעלי בבית בגלל שהוא עובד בבנק וממש כייף שהוא סוף סוף נמצא איתי בבית וגם עמית נהנית מזה (היא ישנה טוב).

מתרגשת

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif

אצלנו כרגיל... אני יודעת שאסא כתב כבר אבל גם אני רוצה

למעלה