היום [12.3.2007] הגרלת סדר השירים

טיפקסית

New member
היום [12.3.2007] הגרלת סדר השירים

היום,יום שני 12.3.2007 תיערך הגרלת סדר ההופעות בחצי גמר האירוויזיון שייערך בעשרה בחודש מאי. בוא נחזיק אצבעות שאחרי הרבה שנים נקבל מיקום נורמלי בהגרלה,כי בשנה שעברה היה לנו מיקום נוראי לקראת הסוף. אני מקווה שאולי נצא בין 15 הראשונות,אבל קשה לדעת. התוצאות יפורסמו גם כן בפורום אירוויזיון וההגרלה עצמה תועבר בשידור ישיר באתר האירוויזיון ובאתרי אירוויזיון נוספים. בהצלחה גדולה,בתקווה להגרלה עוד יותר טובה. זיכרו-בחצי הגמר מתמודדות השנה 28 מדינות! כמובן שלפני כן תתקיים פגישה של ראשי המשלחות עם ועדת האירוויזיון כולה ,בה ייבחנו שירי כל שירי 42 המדינות שמתמודדות בחצי הגמר ובגמר האירוויזיון,ושם גם תתקבל ההחלטה- האם השיר שלנו בפנים,או אולי בחוץ? סוונטה סטוקליוס יו"ר וועדת האירוויזיון וממפיקי האירוע כולו, טען בראיון לאירוויל [אתר האירוויזיון הישראלי של רשות השידור] לפני ימים אחדים כי נגד ישראל לא הולכים להינקט שום צעדים שהם,אבל את הכל נדע היום. זה יום חשוב בשביל טיפקס,ולכן כולנו נחזיק אצבעות בתקווה שנתראה בגמר האירוויזיון השנה! שיהיה לכולנו בהצלחה ענקית. גל,קובי,רמי,מאיר,דני,מוטי ונועם-כולנו מחזיקים לכם אצבעות ובטוחים שיהיה בסדר. היי אנחנו אולי שרוטים,אבל אופטימיים! בהצלחה גדולה לכולנו.

sunshiner

New member
בהצלחה לנו!

אני מאוד מקווה כמובן שיקבלו את כפתור אדום כי הוא שיר ראוי... וטיפקסים- אם הם מחליטים השיר אופנסיב ופוסלים אותו- אל תוותרו! קחו את וולה וו ותתחילי במסע יחסי ציבור באירופה לשיר שקופח ונדחה
תראו להם מה זה!

טיפקסית

New member
תוצאות הגרלת חצי גמר אירוויזיון

1-בולגריה 2-ישראל 3-קפריסין 4-ביילרוס 5-איסלנד 6-גיאורגיה 7-מונטנגרו 8-שוויץ 9-מולדובה 10-הולנד 11-אלבניה 12-דנמרק 13-קרואטיה 14-פולין 15-סרביה 16-צ'כיה 17-פורטוגל 18-מקדוניה 19-נורווגיה 20-מלטה 21-אנדורה 22-הונגריה 23-אסטוניה 24-בלגיה 25-סלובניה 26-טורקיה 27-אוסטריה 28-לטביה כאן תוכלו לשרשר תגובות למיקום שלנו ולהגרלהת חצי גמר האירוויזיון בכלל!

טיפקסית

New member
אני לא ממש בטוחה

גם בולגריה וגם קפריסין מועמדות חזקות לעלות לגמר וקפריסין גם מועמדת חזקה מאוד מאוד לזכייה השנה באירוויזיון יש להם שיר מצוין שנקרא "קומסי קומסה" של הזמרת "אברדיקי" שיושר בצרפתית אבל הוא פשוט שיר מעולה!!!! גם השיר של בולגריה מצוין,ואומרים שגם היא מועמדת חזקה לזכייה. הכל כרגע תלוי בהופעה שלנו כדי שלא ניבלע בין שתיהן.

nivd1

New member
נוו אישרו את השיר?

אני מקווה שאישרו את השיר..אבל אני מבין שןכ?כי אם שיבצו אותנו בסדר. מקום שני זה לא משהו זה ממש בהתחלה ..אנשים שוחכים..:p.. וד"א איך את יודעת אם יש סיכויים או לא?את שמעת את השירים?קראת איפשהו? רשום שלישראל יש סיכוי? אם כן תביא לינק..:)..

טיפקסית

New member
תשובות

התשובות הסופיות לגבי כל 42 השירים [כולל אלה שעלו אוטוטמטית לשלב הגמר] ינתנו ביום רביעי! אבל אני מניחה שברגע שהוגרלנו זה אומר שהשיר לא ייפסל סיכויים-לצערי הוגרלנו בין שתי מדינות שנמצאות בסיכוי מעולה לעלות לגמר ושתיהן גם מועמדות לזכייה באירוויזיון עצמו,אבל אני רוצה להיות אופטימית כי הכל תלוי בהופעה שמעתי את כל השירים שהולכים להתחרות בחצי הגמר,וגם את רוב השירים שיהיו בגמר עצמו,אני מניחה שעם כל הרעש על השיר של טיפקס ועם הופעה טובה אנחנו מסוגלים להגיע לשלב הגמר,אבל שוב אנחנו צריכים להיות זהירים מאוד כרגע,כי רוב התקשורת שם לא מחבבת את ישראל במיוחד. בלינק שאני מצרפת אפשר להוריד,לשמוע ולראות את כל השירים שנבחרו עד כה לשלבי חצי הגמר וגם הגמר ולהתרשם בעצמכם. אתר מצוין. נ.ב שימו לב לשיר של בלגיה תזכרו שאמרתי אבל זה הולך להיות להיט ענק באירופה בלי שום קשר לתחרות! לינק לאתר מצורף

תודה על הלינק

על אף שאני ממש לא מחובבי האירוויזיון, השנה זה כמובן אחרת... הבנתי שמקום שני זה לא הכי טוב, כי התחרות ארוכה ואנשים מספיקים לשכוח... נקווה שיהיה לנו מזל!!!

למעלה