היום!! 17:00 - 21:00

omry brotshtein

New member
היום!! 17:00 - 21:00

היום יום א' 21.3.04 בין השעות 17:00-21:00 במתחם הנוער, בית הספר(ליד משרדי הישוב ברח' היער 5)תתבצע התרמת דם. תושבים מצילים חיים הביאו איתכם ת.ז. מחכים לכם!!!!

אירילה

New member
בדיקה ותרומה

עומר ידידי בכל זאת וגם בלי כל קשר להתכתבות בינינו ,אכן היום בירושלים תרמתי דם ואף בדיקה למוח עצמות , באשר ללוח המודעות שהיצעת ,גם אני הצעתי לצופים להקים לוח מודעות גדול שישמש את הצופים ואת הקהילה ,עכשיו נמתין לתוצאות. אם יש לך רעיונות אשמח לקבלם במסר. יום נעים גרשון

העובדה שתרמת בירושלים

כשידעת שיש היום התרמה בכפר אורנים הינה תמוהה ומוזרה, אי אפשר היה לתרום כאן ולסייע בכך להתרמה? כנאמן ניקיון חרוץ הייתי מצפה ממך לפנות גם את כל השלטים התלויים על עמודי החשמל בין לפיד לכפר האורנים בתחום השיפוט של לפיד, לשלטים אלה אין מטרות נעלות אלא קידום מכירות בלבד. בהצלחה.

אירילה

New member
עדיין אינך מסדר לי את החיים

אבל בכדי להסיר את תמיהתך הרבה ובכן הייתי בהדסה עין כרם ,הייתה שם נקודת התרמה וניצלתי את ההזדמנות...מקווה רק שלא נעלבת.... אני מבין את רצונך להיפטר ממני כשאעלה על עמודי החשמל....לא....אין לי כרגע כוונה להתחשמל. אני מסכים איתך על עניין השלטים על עמודי החשמל. ורק לסבר את אזניך ,בשבועיים האחרונים מסתובבת ניידת של המשטרה הירוקה.. שמעת עליה??? מתפקידה לרשום דוחות של איכות הסביבה על אותם מפגעים שאתה ציינת.תאר לך גם שהיום ,כן ממש היום, תחנת הדלק בשילת נקנסה ב 2000 ש"ח על כך שהוצב שלט פירסומי על מבנה ומבצע הדו"ח היתה המשטרה הירוקה. ובכלל.....למה שלא תצטרף לנאמני הניקיון של המשרד לאיכות הסביבה. בהצלחה

ronpel

New member
תוכל לעזור?

לשני הישובים יש בעיה קשה של ביוב שזורם בנחל מודיעים במקביל ליער שמקורו בקרית ספר. מושי מזכיר הישוב שלנו גם מתנדב של המשרד לאיכות הסביבה וישמח לפעול במשותף לעצור מפגע נוראי זה. תוכל לראות זאת אם תרד אצלינו בשביל הבטחון לכיוון הנחל ( השביל מתחיל בסוף רחוב אהוד) הריח והנזק לסביבה פשוט נוראי. בואו נלחם בזה לפני הקיץ והיתושים- תאם עם מושי להביא לשם את הניידת הנ"ל אולי יעזרו. בהצלחה רונן

למעלה