היום / 17:30-19:30 / יקוּם-שפיים

רֶשֶף

New member
היום / 17:30-19:30 / יקוּם-שפיים

מזדמנים לאזור ומעוניינים בחֵברה? תנו לי במסר.

רֶשֶף

New member
אותה תרגולת כמו אתמול

(תרגולת, תרגולת. לא תרנגולת) והפעם מוקדם יותר - 16:30 יש קופצים? יואכים? מישהו? או שאני שוב רוכב עם הצל שלי?

בדיוק אותה תרגולת.

אני רואה את ההודעה 45 דקות לפני שאתה יוצא, כשרק הדרך הביתה תיקח לי את הזמן הזה, וזה עוד בלי לסגור כמה עניינים בעבודה, ולמלא מים בבקבוק בבית. חוץ מזה, אני לא יכול לרכוב איתך. הכבוד העצמי שלי עוד לא לגמרי החלים מהפעם הקודמת, והוא עוד קצת רגיש וכואב...

רֶשֶף

New member
כמעט אותה תרגולת (זה כי אני ../images/Emo163.gif)

לקחתי הכל חוץ מאת החליפת רכיבה. ולמעט אם אני רוצה לרכב בעירום מלא, אני נאלץ גם כן לעבור בבית. 17:30-17:45 בשפיים, הולך? (שוּ "כבוד עצמי"? רכיבה קלילה בשאנטי. מה עשית ממני?)

חבל, אבל...

כדי להיות בשפיים בזמן, אני צריך לצאת עוד קודם, או להעמיס את האופניים על רכב, וזה לא הרכב שנמצא איתי כרגע. חוץ מזה, ההורים באים לראות את הנכד, האישה בעבודה עד מאוחר, בקיצור, בלגאן. אם אני אנסה לתמרן בין כל הדברים האלה, אני אהיה עם הלשון בחוץ עוד לפני שאני אתחיל. נו. אז אני לא ספונטני. חליפת רכיבה ? קטן עליך, תאלתר. גזור כמה פרסומות ממגזין רכב, תדביק על הגוף עם Quick Steel, והרי אתה לבוש.

yasigal

New member
יהויכים פרסיוול -מתי נהנה מזיו פניך

השאנטי דורשים - יפקוד יואכים פרסיוול את קבוצתנו!!! הנסיעת מבחן שעשית תלויה אצלי על הדלת..!

כמה "כמעטים" זה נחשב טיול אחד ?

כל כך הרבה פעמים רציתי, וברגע האחרון היה משהו שמנע את זה. (את יודעת, מסיבה בגן של הילד, טיול אחר שקבעתי מראש, התרנגולת חולה...) אבל יום שישי אחד, זה יקרה. תשמרו כמה קוצים בשבילנו.

רֶשֶף

New member
היהפוך ג'מוס את עורו?

ועוד איך יהפוך. הפשרה שהתקבלה ברוב קולות - אני מוריד את נס האסטטיקה לחצי התורן ומניף בגאוה את דגל הפרקטיות/פרגמטיות/שפיות/תכליתיות/יוּ-נֵיים-אִיט-יוּת או בעברית פשוטה - אני מוותר על שלדת ה-XLT2 בצבע שחור-מט-קטיפתי ומתפשר על שלדת XLT1 המקורית בצבע אפור-עכבר-מבריק. או כמו שאומרים אצלנו בשכונה: טוב עכבר-אפור אחד ביד (כאן ועכשיו) משני עורבים-קטיפתיים על העץ של Jamis-USA. ועכשיו אני טס. הצל שלי מחכה לי בשמורה.

רֶשֶף

New member
צחק צחק, אבל כבר הייתי גם "שם"

וידידנו ה-
יעיד, שבשם הספונטניות סרגתי תיק-מיכל מקליפות של אפרסמון ורכשתי תחתוני בוקסר ב-22 שקל בחנות עודפי-משהו בבניין מרכזים ה-ש-ר-ו-ף (החנות, אגב, איננה יותר. קרסה והתפוררה לאבק).

Ronen B

New member
רשף, ההזמנה עדיין רלונטית ?

ואם כן, אנא ציין מקום מפגש מדויק, (אני מגיע מהרצליה- רכוב) תודה רונן 052994986

למעלה