היום 18:30 יהורם גאון ערוץ 22

טיפקסית

New member
היום 18:30 יהורם גאון ערוץ 22

יהיה תענוג לאוזניים,זה מגיע כל כך בזמן. להזכירכם הספיישל של רשת ג' יהיה בסופו של דבר רק בעוד שבוע ב-18.3 והספיישל בגל"צ כל כך מצחיק דני אברג'לביץ' גל טומילביץ' פרמן מוטי יוסף והיונה המאולפת במופע חד פעמי קובי דה אוז נועם ינקלביץ' שהרגע העפנו אותו מהמיטה ביג אם הידוע בכינוי מאיר עמר רמי שדפק ברז בראש ולא הגיע לספיישל בגל"צ, והוא סתם פוץ-סתם נו אל תיעלב זה רק בצחוק היום השביעייה הסודית והמופלאה בשעה 18:30 בערוץ 22 בתוכנית של יהורם גאון תיהנו!

טיפקסית

New member
טיפקס איזה יופי היה אצל יהורם

אחלה ביצוע,לטעמי היה צריך טיפה להגביר את המיקרופון של מוטי [היה לו מיקרופון מדונה אבל הוא לא היה מכוון לטעמי מספיק חזק]. אחלה ביצוע,קצת חסרה לי עוד כוריאוגרפיה,אבל זה כבר נשמור להופעות. איזה כיף ,איזה ניקיון,פשוט ויפה! כל הכבוד! הרבה כבוד! ריספקט! ד"א קובי איזה מרגש היה עם נדב קקון,אתה יודע שהוא הוציא שיר לא מזמן לרדיו? חפש אותו ב-90 FM מדי פעם משמיעים שם את השיר שלו. אגב שיר הפז"מ קיבל חיים היום-כבוד גדול.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאיןלי מושג איךהגעתי לזה

אבל קובי עשה שם פרצוף שמזכיר לי את אולמרט, אבל זגה בטח רק הדמיון ההזוי שלי
חוץ מזה, הייתה הופעה פיצוץ!

טיפקסית

New member
ההתחלה באמת נשמעה פלייבק

אבל אח"כ זה קצת השתפר. והם היו צריכים להגביר את המיקרופון "מדונה" שהיה למוטי כי בקושי שמעו אותו. ודני הרג אותי בהתחלה-הוא עושה את הפתיחה בצורה ענקית. אני רק מתארת את זה מול מאות אנשים בהופעות. "תשחרר את החוזה שלי בחייאת אימך"

למעלה