היום 21.5 יש לנו עוד חודש בדיוק לתחילת הקיץ

יוליקה

Member
מנהל
היום 21.5 יש לנו עוד חודש בדיוק לתחילת הקיץ

אבל התחזית היא אמצע הקיץ...
טוב... נו גם החורף לא הסתיים בזמן...
הבריכה אצלנו ניפתחת בסוף השבוע... בדיוק בזמן!

מינהר

New member
בוקר טוב ליום ג. עוד מעט אצא

להליכה, וקניה קטנה בדרך. היום יהיה חם, אבל מחר ערב לג בעומר יותר חם.

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

מה הצעד הראשון שהממשלה (שעוד לא קמה) עשתה בזכות שקיבלה מהציבור?
הלילה עבר חוק לביטול המגבלה על מספר שרים. החוק הראשון שהכנסת ה-21 הצביעה עליו, הוא לא על חינוך, לא בריאות, לא רווחה. חוק של פוליטיקאים שדואגים לעצמם ולכיסאות שלהם. הבושה מתה.

מינהר

New member
אפרת, ברור לא? מה הם אומרים? "בשביל מה נבחרנו

אם לא בשביל הכסאות והכבוד? וגם נבחרנו כדי ליצור לנו עיר מקלט מן החוק ל- 120 חברים."
השלב הבא יהיה להגדיל את עיר המקלט ל- 150 חברי כנסת?

אנשי האשפתות הללו חוגגים על חשבוני

מחיר לשכת שר 1.000.000 שקל בשנה, ותוסיפו למשרד מחשב, טלפונים, חשמל, מים, כסף לקשר עם הבוחר, קופה לא קטנה להוצאות כמו כלכלה ולינה טיסות, אירוח בחו"ל, כיבוד ועוד היד נטויה.

ועוד היד נטויה, ולאן שצריך לא ילך הכסף (בריאות, רווחה, חינוך, חקלאות וכו) כאשר הגרעון שצמח מ-4.000.000.000 (4 מיליארד) ל-12.000.000.000 (12 מיליארד) והוא ממשיך לגדול כי הפריצים בראשות נירוןתניהו - לא מפסיקים לחגוג על חשבוני.

איך קראו לסידרה ההיא ? - "נבלות".
אבל האספסוף ממשיך להתאבד ולבצע "סאפוקו" ולבחור בהם שוב ושוב.....

נימה3

New member
עקב כאבים בלתי נגמרים בגב וברגלים החלטתי

לרכוש מכשיר בי קיו ליזר בנוסף לפלדנקרייז שאני עושה שעה בשבוע. הבקר הביאו לי את המכשיר אני מנסה לפענח את צפונותיו זה לא קשה אבל מה שאני פתאום נוכחת שאם באמת אצמד לכל ההוראות הרי שכל היום אהיה עסוקה רק במכשיר הזה. זה נראה לי קצת הזוי. אני צריכה למצוא דרך קצת אחרת. מישהו מכיר את המכשיר?

מינהר

New member
נימה, אחד ממכרי קנה מכשיר כזה.

בשביל הכתף. לדבריו זה עזר לו.
עם הגיל אנו עובדים קצת יותר בתחזוקה של הגוף. מה לעשות?

מינהר

New member
מה זה סאפוקו? השחיתות אכן גדלה.

זה מזכיר קצת את ימי רומא האחרונים, עם הנהנתנות והשחיתות של המעמד העליון ברומא. נקווה שתהיה התעשתות מצד הצעירים. אנו קצת מבוגרים בשביל הפגנות וכו'.

נימה3

New member
גם אני לא אוכל להפגין בפועל אבל לתמוך מהבית אני יכולה

חשוב להביע הזדהות עם המפגינים אפילו אם קולם לא נספר. לאוירה גם יש כח משלה.

למה אני קורא לו "נירוןתניהו" ?

כי הוא מחקה דברים רעים רק מדיקטטורים רעים, החל מציפצוף על העם, מושחתות וחגיגות פאר ונהנתנות אין קץ על חשבון הקופה הציבורית הריקה, הפחדה של הציבור.
ולהתחבר לדיקטטורים אחרים כדי ללמוד עוד.

הענין הוא ההמון האספסוף שמתחזק אותו ברוב טימטומם.

"ספוקו" היא פעולת ההתאבדות היפנית בגלל כבוד .
(אנשים קוראים לפעולה בטעות חרקירי, כאשר חרקירי היא הסכין המיוחדת לפעולה זו ולא הפעולה עצמה).

הדסהש1

New member
ערב טוב אני כבר לא יודעת לאן

פנינו מועדות.הראש שנבחר צוחק
עלינו מהמקפצה.ודואג שנתיניו יעשו עבורו את העבודה הקשה.
הוא יכשה הכל כדי שלא ישפט.מה שהוא עצמו אמר על אולמרט לעצמו זה לא קיים.כאילו הוא לא אדם ככל האדם.איך זה יגמר אנני יודעת.

גם משהו אחר שהוא אומר, אחרי יום יאמר הפוך. שקרן ללא רתע.

והפוליטיקאים איתו, כי כולם מחכים למנה שלהם על חשבון הציבור ולא רוצים להרגיז אותו כי אז יעופו בשניה.
מעולם לא היתה הפוליטיקה נקיה משחיתות , אף פעם, אבל שתרד לתת רמה כזו כמו של מדינות טוטאליטאריות, הקדציה הזו עברה כל גבול.
לבן שלו לא מוצאת חן המיועדת למבקר המדינה, והיא עפה.
הם לומדים כל כך טוב מהדיקטטורים, עד שאלו בקרוב יוכלו להתחיל ללמוד מהם...

ולא יוצא לי מהראש ההשוואה, שגם היטלר התחיל בדיוק כך.
מתי נדע שהגענו סופית לדיקטטורה ? ביום שהוא יכריז על מלחמה על הפרסים.
לא שהיום אנחנו לא ממש במדינה דיקטטורית בשלבי השלמה של ההשתלטות הדיקטטור וחבר מרעיו עליה.

"אין לי מולדת אחרת" - אבל גונבים אותה חלק אחרי חלק כל מיני נוכלים רמאים שקרנים וגנבים שנתמכים על ידי המון ה-"אספסוף" המטומטם.....

נימה3

New member
יש פרשן אחד פוליטי בגלי צה"ל יעקב ברדוגו

אפשר להגיד עליו שהוא שופרו של ביבי. לא שמעתי פעם אחת שאמר שאולי ביבי טעה במשהו. היום ראיינו הוא והכתבת אילאיל שחר את סגן אלוף, במיל גיורא ענבר על המכתב לביבי שפרסמו כמה מאות קצינים ואחרים מכוחות הבטחון כולם כמובן במיל שהם מתריעים על סיפוח חלקים מיהודה ושומרון בלי הסכם. הזמינו אותו כדי להסביר את מהות הדברים אבל ברדוגו מיד התחיל להתקיף ולהזכיר את אוסלו ואת השמאל ועוד כל מיני פרשיות שלא ממין הענין והעיקר לא נתנו לו להסביר את הדבר שלשמו הוא הוזמן. ושוב ושוב חוזר ברדוגו על השמאל והשמאל והפוליטי. הוא פרשן פוליטי זה נכון, אבל בכל זאת צריך להבין על מה מדובר. יש עוד פרשנים שאוהבים לשמוע את עצמם במקום לתת למרואין לדבר.

למעלה