היום 22:40 בערוץ התרבות הישראלי

טיפקסית

New member
היום 22:40 בערוץ התרבות הישראלי

[69 בלווין ולבעלי הכבלים הערוץ משודר מיד בתום שידורי ערוץ הופ!] תשודר ההופעה של טיפקס משנת 1997 במשכן לאומנויות הבמה עם אורח מיוחד ושחקן נדיר-זאב רווח [תנו כבוד!!!!!!] אז קבענו ב-22:40? תיהנו!

טיפקסית

New member
והרבה לפני כן אבל גם כן היום

היום בשעה 18:20 בערוץ 22 קובי יגיע להתראיין בתוכנית מיוחדת לרגל החג [גם פסח שני וגם המימונה],התוכנית תהיה בהנחייתה של מירב מיכאלי. בכל מקרה-לשיקולכם צפייה נעימה לא לשכוח בשעה 22:40 טיפקס במשכן לאומנויות הבמה ב-1997,ההופעה הזו תשודר בערוץ התרבות הישראלי [הפכתי ממש למבשרת בשורת התקשורת] צפייה נעימה וחג שמח לכולנו

הוד11

New member
מי רואה טלוויזיה היום???

אני אצל דודה שלי טוחן מופלטות כמו חזיר יבלות אפגניסטני כל הערב!!! שיהיה בתאבון לכולם

טיפקסית

New member
קובי הרשה לי להגיב על מה שאמרת

אצל מירב מיכאלי בתוכנית לפני כמעט שעה. שמע,אני לא חושבת שיש דבר כזה שנקרא נס. כשאדם רוצה משהו בצורה נואשת,הוא יעבוד קשה,זה לא ייפול עליו משמים. מה שקרה בקריעת ים סוף לא הגיע מלמעלה,בני ישראל זכו בדבר בחסד,בעקבות העובדה שהפסיקו לעבוד עבודת אלילים,זה שמילאו אחר חוקים כמו בכל מדינה המכנה עצמה דמוקרטית,ובעצם בכל הציבילזציה המערבית. אין דבר הנקרא נס שיגיע לכולנו מהשמיים. לדוגמא ההצלחה שטיפקס זוכה לה,וסלח לי שאני עושה את ההשוואה היא לא מהשמיים,זה מגיע בעקבות עבודה קשה,בעקבות שנים של השקעה והתמדה,בעקבות האמונה שלכם בעצמכם ולא באף אחד אחר,זה לא שיום אחד ההצלחה נפלה עליכם בבום,היא לא סוג של נס,אלא משהו שזכיתם בו ובחסד גדול. כשאנשים חולים לדוגמא מקבלים את החיים במתנה [ניצלים מפיגועים,מקבלים תרומה מתורמים להשתלה] ,הם עושים את זה אחרי תהליך ארוך,שלא כולם שורדים אותו,ואלה ששורדים כנראה שמגיעים לנקודת חיים חדשים בעקבות הרבה כוח. נס לא יקרה סתם כך,הוא דורש מהאדם מאמץ מסוים,הן פיזי,והן מנטאלי-פסיכולוגי. אמרת למירב שהיית רוצה להיות במעמד מתן תורה,היהודים לא סתם נבחרו מיד הגורל לקבל את הורה,הם עבדו בשביל זה. כל עוד בנאדם מאמין בעצמו,הוא יזכה לקבל את מה שהיה רוצה. ובנושא אחר-המטוסים של "במחנה" אני זוכרת את עצמי בתור ילדה שעות מבלה בחנות בקיבוץ קונה את כל סוגי המטוסים ואז יושבת בבית ומרכיבה אותם. מה שם החנות בתל אביב שמוכרת מטוסים ותשבצים,איך מגיעים אליה ומה השם,והיכן היא ממוקמת בתל אביב,אפשר פרטים? בכל מקרה-השילוב שלך ושל מירב מוצלח וממש אהבתי את הכניסה לדברים הכי קטנים של המסורת,נתת לי הרבה חומר למחשבה. תודה המשך חג שמח!

טיפקסית

New member
ממש עכשיו זה משודר בערוץ התרבות

הישראלי תגידו זו רק אני או שבימים האחרונים חזרו להשמיע המון את התחנה הישנה,ולי אישית זה הרבה אבל הרבה יותר קשה לשמוע,זה פשוט מצמרר אותי לשמוע את זה,הפיגוע השבוע ניפץ לרסיסים את התחנה האחרונה של המציאות היפה של ישראל. מה ההתייחסות שלכם קובי וגל-דווקא השיר שלכם הספציפי הזה בא להראות את היפה שבמקום הזה שנקרא התחנה הישנה,ופתאום בא הפיגוע הזה ומנפץ הכל לרסיסים.

טיפקסית

New member
יו שיר השיננננננננננית שניייייייים

פאקקקקקקקקקקק שיר השיננית זה כזה עננננננננננננננננק חיכיתי לרגע הזה שהוא יחזור להיות בהופעות אגב נורא התרגשתי אבל ממש ממש התרגשות גדולה כששרתם עם זאב רווח את "אח יא ראב י ראב" , סאלאח שבתי היה אחד הסרטים הראשונים הישראלים שנדמה לי ששודר בקיבוץ שלנו הייתי אז בערך בגן חובה,ורק בשנים הראשונות הבנתי את הגדולה של זאב רווח,הוא שחקן נצחי. ממש ריגשתם אותי כשהחלטתם לארח אותו בהופעה,הוא פשוט מדהים.

למעלה