היום, 23:00, ערוץ 2 - חובה לצפות !! דויד ברוזה מגיש סרט, על שירתו של יהודה עמיחי בירושלים.
R rabenir New member 16/3/05 #1 היום, 23:00, ערוץ 2 - חובה לצפות !! דויד ברוזה מגיש סרט, על שירתו של יהודה עמיחי בירושלים.
נ נשמה הפצועה New member 17/3/05 #3 בקשר לדיוידי איזה שירים יש בתוכו?? אילמלא השירים איך הייתי נשאר חיי וקיים" " אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה
בקשר לדיוידי איזה שירים יש בתוכו?? אילמלא השירים איך הייתי נשאר חיי וקיים" " אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה
K kaktusa New member 17/3/05 #4 ../images/Emo93.gif תכננתי לראות את זה ../images/Emo7.gif אני מפגרת...
S sarita4 New member 18/3/05 #5 יש לי מוקלט...... ../images/Emo12.gif הסרט היה מרגש. דיויד שר שם כמה שירים אבל השיר שהכי אהבתי זה "אם אשכחך" שדיויד הלחין את השיר היה מורגש שדיויד ממש התחבר לשיר.
יש לי מוקלט...... ../images/Emo12.gif הסרט היה מרגש. דיויד שר שם כמה שירים אבל השיר שהכי אהבתי זה "אם אשכחך" שדיויד הלחין את השיר היה מורגש שדיויד ממש התחבר לשיר.