היום 27/07 , ערב יום הולדת של דניאלה....

היום 27/07 , ערב יום הולדת של דניאלה....

ברצוני לאחל לה, ולבקש ממי שיש לו\לה קשר ישיר איתה, או דרך מועדון המעריצים להעביר לה את האיחולים הבאים, הניכתבים מקרב לב, בכנות, ובאוטנטיות, ואני כמעט לגמרי בטוח כי אבטא את תחושת הרוב כאן, בקהילה הזו: MUITO OBRIGADO À TODOS!!! ESTAREMOS SEMPRE COM VOCÊ DANIELA, NÓS TE AMAMOS E ADMIRAMOS!!! DANIELA É O SUCESSO DO BRASIL E ISRAEL !!! ELA É DONA DA BANCA!!! No dia 28 de Julho de 2007 a Daniela Mercury completou 42 anos de vida. PARABÉNS DANIELA! FELIZ ANIVERSÁRIO!!! MUITO OBRIGADO POR EXISTIR, E SAIBA QUE ESTAREMPOS SEMPRE COM VOCÊ, PORQUE NÓS TE AMAMOS MUITO E QUEREMOS QUE VOCÊ SEJA MUITO FELIZ! VIVA DANIELA MERCURY!!! נו טוב, אישית לא כתבתי את זה, אבל אני חותם על כל מילה. המושגים בשפות אירופאיות - דומים. יום הולדת שמח (לא צריך גם באנגלית). דעי לך כי כאן בישראל , אוהבים אותך מאוד. פשוטו כמשמעו. ומקווים מאוד כי תבואי לבקר אותנו עוד הרבה פעמים, ובתכיפות הרבה יותר גבוהה, ואני חוסך שקל לשקל ליסוע לסלוודור באהיה, ולראות ולהפגש עימך שם. שלך באהבה, מעריצך (מעריציך ?) בישראל.
 

batucada

New member
תודה על הקליפ גלעד

ושוב, גם כאן . הרבה תודה ! גלעד על הצילום, על העריכה ועל ההשקעה הרבה אני מניח שבלעדיך הייתי ממתין בסבלנות לפעם הבאה שדניאלה תגיע לארץ וחושב אם כדאי או לא שנצלם את הופעתנו (שזה בדיוק מה שקרא בפעם הקודמת) תודה מכולנו
 
שם השיר

É Hoje ביצוע מחדש ומדליק של דודו נוברה, לסמבה אנרדו ששרו União da Ilha do Governador. נדמה לי במקור של: Caetano Veloso e Fernanda Abreu.
 

giba70

New member
../images/Emo212.gifאז למי היה יומולדת בשבועיים האחרונים?

אליזט קארדוסו - Elizete Moreira Cardoso, נולדה ב-16 ביולי 1920, (נפטרה ב-7 במאי 1990).
דניאלה מרקורי, נולדה ב-28 ביולי 1965, מה שאומר שהיא חוגגת היום 42, הייתם מאמינים עליה?
לכולם!
 
הפטנט שלה :

היא עושה כל יום אימוני כושר ו - body building ומקפידה על דיאטה ואורח חיים כמו של אתלט פעיל, וחוץ מזה .... הטבע אהב אותה קצת .... ובצדק.
 
כן אבל היא מרוויחה "קצת" יותר...

ויהייה לה הרבה זמן לנוח, כשתיפרוש. חוץ מזה היא רוקדת קפוארה ועושה שלושה גלגלונים רצופים על הבמה, תוך כדי שירה, בגילה.
 
האמת ? אני מזה התבאסתי והתאכזבתי ...../images/Emo201.gif

ציפיתי שהיא תעשה פליק-פלאק .... לא נורא היא עוד ממש צעירה (יחסית אלי). בהצלחה.
 
לא יודעת לגבי בודי בילדינג (כי אז היינו רואים

אבל אני יודעת שהיא רוקדת בלט כל יום מאז שהיא היתה ילדה קטנה. היא מספרת על זה בראיון שראיתי ביו-טיוב.
 
למעלה