היום 31.7.07! פסטיבל הריקודים של salsa4fun!

salsa4fun

New member
היום 31.7.07! פסטיבל הריקודים של salsa4fun!

פסטיבל ריקודים ענקקק - הכניסה חופשית ! -------------------------------------------------------------------------------- סלסה - כבר רקדתם הקיץ ? Salsa4Fun בשיתוף עיריית רמת-גן מציגים: צוות Salsa4Fun מכין עבורכם הרקדות משגעות תחת כיפת השמיים בכל יום שלישי וחמישי החל משעה 20:00 הרקדה לטינית מטוררררררפת עם צוות Salsa4Fun הכניסה - חופשית האירוע יתקיים עד סוף חודש אוגוסט. תוכנית הערב ופרטים נוספים בהמשך העמוד... או בכתובת: www.salsa4fun.co.il/Ramat-Gan -------------------------------------------------------------------------------- לוח ההרקדות החדש: בימי שלישי: ההרקדה תתקיים ברחבת בית שקד. רח' אלוף דוד 57, רמת גן. קרוב ל: פארק הלאומי, צומת אלוף דוד, כפר המכביה, בי"ס התיכון בליך. * בשלישי אפשרות במה פתוחה למדריכים. בימי חמישי: ההרקדה תתקיים ברחבת המתמיד, רח' דב פרידמן פינת הראשונים, רמת גן. קרוב ל: הבורסה ליהלומים, רכבת ארלוזרוב, צומת עלית. בימי שבת: ההרקדה תתקיים במועדון הקאנטרי, רח' ראול ולנברג 43, ת"א. קרוב ל: קניון איילון, רמת החייל. מחיר כניסה: 25 ש"ח המוסיקה לא תפסיק ואתם לא תנוחו אפילו לרגע אחד ! כולם יהיו שם.. מה איתך?? :) מומלץ להגיע עם מצב רוח טוב ! חלוקת ארטיקים במקום ! מה בתוכנית? דוכן פיצות! דוכן יין! לימוד סלסה וריקודי שורות לטיניים. לימוד ריקודי שורות ברזילאיים. לימוד וריקוד רואדה. ריקודי כל הזמנים, רוק'נרול, צ'ה צ'ה צ'ה, דיסקו ועוד.. ריקודי סלסה בזוגות, בשורות ובמעגלים. חלוקת ארטיקים חינם הפעלות ע"י המדריכים והמון הפתעות.. הרקדה מגוונת עם מיטב סגנונות הריקוד. מתאים לכל הגילאים, לבנים ולבנות כאחד הכניסה והחנייה חופשית! לפרטים נוספים על ההרקדות הכנסו: www.salsa4fun.co.il/Ramat-Gan -- www.salsa4fun.co.il סלסה וריקודים לטיניים

XUXA141

New member
הייתי אתמול...../images/Emo4.gif

קודם כל אני חייבת לציין שהמדריכים באמת מתאמצים אבל.. זה מיועד בראש ובראשונה למתחילים. אני ובן זוגי, רוקדים כבר 3 שנים בכל מני מקומות אחרים, ומטבע הדברים שולטים בריקוד. חשבנו שמדובר בהרקדה רגילה, כלומר שיבואו הרבה כאלה שיודעים בכל מני רמות, ותהיה מסיבת ריקודים עם קצת הדרכה. בפועל, הגענו בשעה היעודה - והיינו כמעט לבד. בסביבות שמונה וחצי היו כמה אנשים בודדים שהמדריך (הנחמד מאד יש לציין) לימד צעד בסיס. עדיין עמדנו בצד. אחר כך הוחלט ללמד "לאטינוס" (?) אבל במין גירסא חדשה שדי בלבלה את מי שמכיר את זה אפילו מחתונות. אחר כך היה לימוד של רואדה למתחילים. ממש צעד ראשון. זה לקח בסביבות ה45 דקות שלנו ולעוד כמה זוגות שעמדו בצד, שוב לא היה מה לעשות. יש לציין שעבור מתחילים זה היה טוב מאד, אבל חבל שזה לא התאים לאף אחד שאיננו מתחיל. אחר כך היתה חלוקת קרטיבים (נחמד מאד), כמה שירים בודדים לריקודים , שוב תרגול רואדה למתחילים ואז , השעה היתה כבר אחרי עשר, כשכל הערב אמור להמשך רק עד 11, היתה הודעה שהולכים ללמד עוד משהו ברואדה מתחילים. פה כבר נשברנו והלכנו. לסיכום, חבל שלא הודגשה הנקודה של המתחילים, כי אנשים כמונו הרגישו מאד מאד מיותרים ומשועממים. אני מבינה שהרעיון הוא למשוך אנשים חדשים למועדון, ולהכניס אנשים חדשים לעולם הריקוד - אבל בבקשה, למה לפרסם את זה כ"מסיבת ריקודים סוערת" כשזה פשוט לימוד למתחילים? בהצלחה בהמשך

דנה 211086

New member
אכן ההרקדה מיועדת למתחילים

וזה בגלל שרוב האנשים שמגיעים הם מתחילים או שבכלל לא יודעים לרקוד. בימי שבת ההרקדות מתאימות גם למתקדמים ויש קבוצה ברמה גבוהה. (יש פרטים באתר של salsa4fun אבל אני יכולה לתת לך גם פה) הפרסום אולי מטעה... מה שאני יכולה להגיד שלא אני כתבתי אותו...

דנה 211086

New member
ביום חמישי השבוע

אני לא יודעת איזו הדרכה תהיה, כי אני לצערי לא אגיע, עדיף לשאול בפורום של salsa4fun. בימי חמישי הבאים הרמה תהיה לפי הרמה של האנשים שיגיעו, אולי תהיה חלוקה לקבוצות לפי רמות.

תגובה לשאלות וההערות

שלום לכולם, בפועל - תוכננה להיום רק הרקדה ללא שיעורים. לצערינו רוב החבר'ה שהגיעו היו ללא רקע בסלסה לכן הוחלט להעביר מס' שיעורים קצרים. חבל שלא השתתפתם בשיעורים או אמרתם משהו כי אז היינו יודעים שיש קהל שיודע לרקוד ולדעת איך לשלב אתכם :) יפה שנשארתם וראיתם ואתם מפרגנים. בנוגע ליום חמישי - אכן הרמה שם יותר גבוהה, גם שם אנו מקיימים שיעורים והמתכונת הנוכחים תהיה: שלישי - ערב קובני, שיעור והרקדה חמישי - LA שיעור והרקדה הרקדות מוצ"ש הועברו לאמצע השבוע.

למעלה