היום 7 למרץ,יום הולדת לEFFY

emmy 5

New member
היום 7 למרץ,יום הולדת לEFFY

פעם הינו עושים ימי הולדת ,חגגנו כל כך יפה ...בילינו ונהננו ..איפה הזמנים ההם? האם יודעים איפו אפי ? יוליקה ,שמעתי את כלתך ,על טילטול תינוקות... זה כל הבילוי שלי חה חה חה איפה כל החברות וחברים שלנו? מתגעגעת לכולם .

יוליקה

Member
מנהל
אממי יקירה

אני יודעת שהיום יום ההולדת של אפי...
כשאפי עדיין היתה משתתפת קבועה בפורום
היא שלחה לי מסר שבו ביקשה שלא אפתח לה
שרשור ברכות... היום כשהיא כבר עזבה... קל וחומר.

שלשום דיברתי עלייך בחפציבה

כי מצאתי שם תרשים שאחד החברים ציין את תחנות הרכבת שהיו בזמנו ובהן תחנת-ג'למי וסיפרתי שיש לי מפה טורקית ויש לי הוכחה ממה שמצאתי במקום ויש גם סיפור אישי במקום.

חבל שאין לי שם מלא שלך כי כך מה שמופיע כאסמכתא לסיפור הוא רק הכינוי שלך מהפורום.

יוליקה

Member
מנהל
אתה מתכוון אלי?

אתה לא יודע את שמי המלא?
אביבה הרטמן!
יוליקה זה שם חיבה ליוליה שזה שמי מהילדות.

את שלך אני יודע, הגבתי לאממי5

אגב, אשתי היא האדם היחידי היודע שהכינוי שלי בכיתת השועלים היה "פפה" על שם הסרט המכסיקני שם לשחקן קנטיפלס היה שפם כמו שלי.

הסיבה לכינויים ביחידה היתה נכונה, מה שאתה לא יודע, אתה לא יכול לגלות, ולכן לכולם היו כינויים: פפה, משהו, גינגי, 9ממ, קאובוי.
אין לי מושג עד היום מה היו שמותיהם, ולא שום פרט אחר.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, קנטיפלאס היה פפה

בסרט 80 יום סביב העולם עם דיויד ניבן!!

מינהר

New member
יוליקה, אני שמחה לספר לך ולכולם, שהיום

שמעתי הרצאה בלווי סרטונים על הבלט לה ביידרה. היה נפלא. כאשר רואים את ההופעה עם הסברים לפני כל קטע זה מרתק.

מינהר

New member
מאיר, כל הכבוד לך על עיסוקי המחקר שלך.

גם כרתים גם רכבת העמק- נושאים מענינים.
אם היתה לי מילה באוניברסיטאות או מכללות הייתי מבקשת שתופיע בתור מרצה אורח לנושאים האלה.
מה עם הרצאות פופולריות כמו קתדרה למבוגרים?

ראשת, איש לא ביקש ממני

שנית, ממש לא מתאים לי להתחיל להתעסק במס-הכנסה ובמע"מ.

פעם היחידה שעסקתי מול מס הכנסה בתיק עצמאי, היה לפני שנים רבות כאשר הוצאתי לאור את הספר הראשון "שלום לך כרתים", ההכנסות היו אולי אחוז אחד מההוצאות, ונדרשתי למלא טופס ענק עם מאות שאלות שאין לי מושג מה לכתוב בהן, למזלי התחיל שבוע של סיוע מיוחד, ואמנם עובד מס הכנסה מתנדב, לקח את הטופס, שאל כמה שאלות, מילא כמה סעיפים מתוך המאות, ואמר לי להגיש את הטופס כמו שהוא.

ואמנם, כעבור זמן מה לא רק שלא קיבלתי דרישה לשלם מס הכנסה, אלא שההכנסה היתה כל כך מצחיקה שהם שלחו לי המחאה !!!

זהו מאז , אני לא מתעסק עם מס הכנסה כעצמאי.

מינהר

New member
מאיר, אתה פונה לסוכן של מרצים.

והוא כבר ירשום אותך כשכיר באיזו חברה אצלו. הוא גם יקדם אותך. הוא יעשה לך תאום מס פעם בשנה, ואז ההוצאות שלך יהיו מוכרות.
השאלה היא אם אתה מרצה בצורה שתתפוס את הקהל. וזה רק מקורביך יכולים לדעת.

למעלה