היום

אודליה3

New member
היום../images/Emo11.gif../images/Emo180.gif

שרשרו בתחילת ההודעה:היום
אז..היום יוצא הסרט
קולטים?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
כן כן..זה מחייב פתיחת הודעה חדשה.. (שתקו
) מי הולך לראות היום
אני הולכת רק בחופש..

סימית12

New member
היום../images/Emo11.gif../images/Emo135.gif

היום!!! גאד,היום,היום,היום,היום, היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא הולכת היום.

popit

New member
היום../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

אני הולכת היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מתרגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד 5 שעות ו10 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום../images/Emo11.gif../images/Emo179.gif

אני הולכת היוםםםםםםםםם
שעה 19:00 קניון:עזריאלי גלובוס אולם:1 שורה:12 כסאות:1,2 מי שרוצה יודע איפה לפגוש אותי במשך 3 שעות..רק תפריעו לי בזמן הסרט (במיוחד של טום
) ואתם מתים

emma radcliffe

New member
../images/Emo72.gifהיום../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

אני הולכת היוםםםםםםםםםםםםםם

היום!!

אני לא הולכת היום אבל כשאני אלך אני אהיה ממש מרוצה. אני היתי צריכה ללכת ביום שבת אבל בגלל שאני מופיעה זה לא בטוח

As היחידה

New member
היום../images/Emo11.gif../images/Emo175.gif../images/Emo41.gif

יואוווווווו בא לי כבר לראות אותו
מי שילך לסרט שיספר איך היה וכאלה
טוב
הסרט הכי יפה ששמעתי עליו

היום../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif

אתם קולטטטטטטיםםםםםםםם!?!!? פאק אני לא קולטת עדין.. היום היום היום!!!!!! נחחחחחננחנחנחנחנחההנחהנחהנהחהההההה

veds girl

New member
כבר ראיתי את הסרט!!

היי אני תמר בת 14 מי-ם (גרך-אגב...) היום ראיתי ב- 11 את הסרט.... הוא יחסית קצר... (התחיל ב-11 הייתה פרסומות אחת והפסקה אחת נגמר ב-13:15....) אל תבואו עם ציפיות גדולות מדי... אני די התאכזבתי הוא ממש לא כמו הספר! חסרים מלא מלא דברים והם הוסיפו כמה קטעים שלא כתובים בקטע שמארג' מתנפחת..... הסרט מאוד מאוד יפה אבל חסרים מלא מלא קטעים שחשובים להמשך העלילה של הסרטים הבאים. סיריוס לדעתי לא ליהוק מוצלח במיוחד כי לא רואים שהוא היה פעם חתיך.. הוא אמור להיות חתיך מוזנח.... ג'וני דפ היה עושה את העבודה מעולה, לא אהבתי את השחקן ששיחק את סיריוס שם. דמבלדור החדש מוצלח מאוד אבל אין לו מצבטא דבר שקצת מוזר כי לכל שאר הקאסט יש מבטא בריטי חזק.... הקיצר- לכו לראות, אל תצפו ליותר מדי... נ.ב דניאל רדקליף ופרד וג'ורג' (לא יודעת את השם של השחקנים) נהיו ממש חתיכים!!

אממממ../images/Emo185.gif

זה הסרט, לא הספר, ומן הסתם אי אפשר לצפות שהוא יהיה נאמן לספר לגמרי. אי אפשר להכניס את כל הספר השלישי לתוך סרט של שלוש שעות+-. תמיד מוסיפים גם דברים, כי זה סרט, בכל זאת.
לא הייתי מצפה ללכת לסרטים ולהבין משהו, בשביל להבין צריך לקרוא את הספרים ולא יעזור כלום, הם לא מצליחים להעביר את כל מה שכתוב בספר משום שזה פשוט בלתי אפשרי להעביר את ה-כ-ל בגלל זה חסרים פרטים ולא תמיד מבינים את העלילה כמו שצריך. אני לא חושבת שהייתי מבינה מה הולך שם אם לא הייתי קוראת.
גארי אולדמן (סיריוס) אכן מכוער ברמות מטורפות! גם אני בדעה שסיריוס צריך להיות חתיך מוזנח סטייל ג'וני (
או ויגו (
) ולא איזה זקן מכוער. גם שהתיאור שלו בסרט ממש לא דומה תיאור בספר (באמת! אמור להיות לו שיער חלק בכלל, לא מתולתל, שאמור להגיע עד למרפקים ולהיות מלא בגושי אדמה! ומה זה הצלקות האלו על החזה? בלאאכססס...)

veds girl

New member
הסרט היה "רק" שעתיים ורבע

כדי שהוא יהיה שלוש ומשו שעות היה לו עוד שעה בערך... אני יודעת שאי אפשר להכניס הכל ולא הגעתי לסרט וציפיתי שכל מה שיש בסרט יקרה אבל היו דברים שהיה אפשר להכניס לדוגמא השיחה של רון שלוקחת נגיד מקסימום חמש דקות אז זה כבר נגיד שעתיים ועשרים דקות.... זה זמן סביר לסרט כזה. את העניין של מה שלופין צריך לספר להארי היו חייבים להכניס (גם אם לא לופין הוא זה שמספר להארי.... זה לא עקרוני מי מספר לו ) המידע הזה הוא מידע חיוני להמשך סדרת הסרטים...

כתבתי פלוס מינוס../images/Emo4.gif../images/Emo185.gif

המידע הזה חיוני, אבל כנראה שהם מתבססים על זה שכולם יקראו את הספרים וחבל, כי מי שלא קרא לא יכול להבין שומדבר

אוקי.....

די אמרת הכל נכון...הסרט טוב..אל תצפו ליותר מידי נאמנות... בעייני הכל מקרה זה היה טוב שזה לא היה נאמן לגמרי..חשבתי שחוסר נאמנות תעצבן אוותי אבל דווקא זה הסרטים הקודמים שהביאו לי את הקריזה..אי אפשר להגיע לרמה של הספר ויפה שהתנערו מזה בשלישי ונתנו לו קסם משלו... וגארי אולדמן הוא ליהוק מוצלח לגמרי! הוא שחקן אדיר! והבנאדם גם יכול להראות ממש ממש טוב..(תאמינו לי..ראיתי תמונות)...הקיצר, לא לשפוט ולא להיות שטחיים..מי שראה את הסרט יכל לראות שהאיש הזה בנוי לתפקיד!

למעלה