היום!

GrEeNwOmAn

New member
היום!../images/Emo175.gif

הופעה בחוות עמק זוהר. בדראסז', קפיצות וולטאז'. טוב רק ההורים והילדים שרוכבים בחווה מוזמנים, והילדים שהיו בקורס. יהיה שאווווה, אני יספר לך מה היה, כי אתם לא תוכלו להיות שם! זה ב- 17:30. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ב- אהבה ענקית, אבישג. *אני ורעות עשינו שולם!

TauraMan

New member
אלונע(להקיא להקיא..)../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מי מטורפת? מי? חחחחחחחחח את קרועה לגמרי! אגב, סנופקין זה אחלה שם, ומה פתאום רק 2 ניקים? אם לך היו רק 2 ניקים אני לא מצלמת תמונות של הסוסים שלי
היו לך לפחות 5

JustAlona

New member
יייייישששששששש

דורון לא מצלמת תמונות של הסוסים שלהההה
היו לי 3, אבל חזרתי לאחד. ˜Me˜ JustAlona & Snifkin. אמממ, מה אמרת למעלה, אני לא מצלמת תמונות של הסוסים שלי

niko girl

New member
בהצלחה!../images/Emo41.gif

שיהיה לך הכל טוב.....! בהצלחה ותספרי הכל אחר כך.

GrEeNwOmAn

New member
אז ככה זה היה...../images/Emo175.gif

הגענו וכל הסוסים היו עם שמיכות לבנות, והרוכבים עם חולצות אחידות של החווה. בהתחלה היה מופע קפיצות. היה יפפה מאד, עם מוזיקת רקע דרמטית. הוא יקפוץ? או ל יקפוץ? חחחחחח. אחרי זה היה הדגמת לונג', נחמדה, של ילד מתחיל, שעושה תוך כדי טרוט והליכה תנועות עם הידיים והרגליים. אחרי זה היה חלק א'- של הדראסז', היה יפה מאד. היה מסרקים, מעגלים, עקיפות ושינויי כיוון, בהליכה, טרוט וקאנטר. אחרי זה וולטאז'- מרשים מאד יחסית, לזה שעשינו את זה רק בשעות הפנאי. ילדה אחת עשתה עמידת ידיים על הסוס, ונשארה לכמה שניות, השאר קפצו, עמדו, ישבו, שכבו וירדו ועלו בדרמטיות והיה מצחיק בטירוף, ומרשים לאללה. אחר כך חלק ב'- של הדראסז'. הבוצה היותר מתקדמת של הדראסז' נכנסה והרשימה את כולם. היה יפה מאד. ובסוף היינו צריכים להיפרד מהילדים, שלא רוכבים איתנו ביומיום מהחווה. חיבוקים, ונשיקות, היה עצוב למדי. אני כבר מתגעגעת לרוני, לחן, להגר, לעידו, לסווידן, לתום. אבל יכול להיות שאני אבוא מלא פעמים החופש לעבוד, ואז לרכב בתמורה, בלי מדריכה, ובחינם! טוב עובדים קשה קשה. ומשקיעים...

RoNy S

New member
טוב אז....

אני רכבתי על חוואג' במופע קפיצות...היה איקסים שקפצנו 7 סוסים 3 גדולים (ורדה פוצ'יני ולנס) ו4 פונים (רוזן פליקס בוטן וחוואג'
) אחרי שקפצנו אותם פעמיים הפונים הלכו והגדולים נשארו וקפצו ארבעה מכשולים ואז באו הזוג הראשון של הפונים (רוזן ופליקס) קפצו את הארבע מכשולים גם ואז אני על חוואג' ובוטן קפצנו את זה ואז הגביהו את המכשולים לאפרייטים של איזה 80 וקפצנו את זה פוצ'יני רוזן פליקס וחוואג'
ואז הגענו לX בטרוט עצרנו והצדענו ואז כולם בשורה אחרי יצאו!!! אחרי זה היה את ההופעה של הלונג' כמו שאבישג רשמה... ואחרי זה אני וטל (מתה על המושלם) היינו צריכות לצאת מהר והייתי צריכה להספיק להוריד ציוד מחוואג' ולחזור לוולטאז' ורציתי לראות את אחותי שהייתה בדרסז' שהיה אחרי הלונג'.... ואז היה את הוולטאז' הילדה הראשונה עלתה והגיעה כבר על פליקס והיא עשתה טרוט בלי ידיים ועמידה בהליכה...אז אני עליתי ועהברתי את שתי הרגליים לצד הפנימי ואז את שתי הרגליים לצד החיצוני ואז נעמדתי על הברכיים בטרוט בלי ידיים ואז העברתי שוב את שתי הרגליים לצד הפנימי ואז לחיצוני ואז קפצתי החוצה....אחר כך עוד ילד עלה ונעמד ישר בטרוט וירד לידנו ואז עלתה ילדה אחת שעלתה בקנטר ואז עלתה וירדה בטרוט הרבה פעמים ואז אחותי עלתה עשתה עמידת ידיים על פליקס וירדה בהחלקה למטה לכיוון התחת שלו ואז עלתה הגר בטרוט עשתה עמידה שפופה בקנטר ועזבה כל פעם יד אחת ואז אנחנו באנו בשורה עשינו באמצע רווח ואז הגר ופליקס נכנסו שם וכולם הצדיעו... ואז היה את הדרסז' האחרון....כולם הלכו לשטוף סוסים ולנקות ציוד להצטלם אחד עם השני ולהיפרד ועוד שנייה בכיתי!!! ואולי אני הגר ועוד אחד הולכים לעבוד שם לאיזה שבוע החופש!!!!!!! וזה כל מה שיש לי לספר בינתיים

Edubite

New member
חזרתי!!!

וואו, חזרתי מהקורס של שבוע (במרכז רכיבה דני היי)- מותשת לחלוטין! היה כל כך כיף! כל ילד/שני ילדים קיבלו סוס והם היו צריכים לדאוג לו ולטפל בו (אני הייתי על אדי מן הסתם...
) היום הייתה לנו תחרות פנימית (קפיצות ודרסז...) כל ההורים באו לראות והיה נורא חמוד! הייתי חייבת לספר משהו מצחיק שהיה לנו... ביום שלישי לי לדין לליאל ולגיא היה שיעור עם נעם והוא עשה לנו כל מיני משחקים עם הארכובות (להכניס אותם הפוך ולקפוץ וכ'ו..) ולא ממש הצלחנו, הרגליים שלנו כל הזמן התחלקו החוצה אז הוא אמר לנו "אם אתם לא שמים את הרגליים בארכובות סימן שאתם לא צריכים אותם - תורידו אוכפים".. אני בהתחלה מאוד לא רציתי כי אני בקושי מצליחה להחזיק את עצמי על אדי עם אוכף והייתי בטוחה שבלעדיו אני אפול.. אז התחלנו לקפוץ, בהתחלה איקס אחר כך אפרייט אחרי זה יותר גבוה ויותר ויותר בסוף אני ודין קפצנו 1.10 והיה מדהים! זה פשוט בונה כל כך את הבטחון על הסוס... עכשיו שי סולסי (טקילה החמוד) הייתה איתי בארוחת ערב ונזכרתי איזו ילדה חמודה היא... טוב, עכשיו אני אראה אותה יותר באורווה...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif

בחופש הגדול אני הולכת לקייטנת סוסים!!! ששם אני לומדת לאלף סייחים.. עושים תחרויות! וכמובן! רוכבים הרבה!

niko girl

New member
ססבב לך!!!!

תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו.....משהו שרציתי להוסיף לחתיימה אבל זה לא נתן לי.
+
=

i love lilipot

New member
../images/Emo23.gifלצומת לבכם

ההודעה ניכתבה אתמול!!! לא צריך כבר להגיב היום! (בטח מישהו יתנפל עלי עוד מעט...) *מקווה שנהנית*

למעלה