היום!!!!!!!!!!!!!!!

Hip Hop star

New member
היום!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לנירית!
. המון המון מזל"ט נירית!
.כל הקרדיט מגיע למעיין,שאם לא הייתי רואה בכיוי שלה שרשום שמחר-*היום*-יש לנירית יום הולדת,לא הייתי יודעת...
.אזלפי מה שהבנתי כעת הנך בת 16,ילדה גדולה!.מה שבחו"ל היו אומרים לך sweet 16!
. איחולים:שכל שאיפותייך ייצליחו,שיהיו לך חלומות טובים,שתצליחי בלימודים,שתמיד תחייכי,והכי חשוב שתהיי בריאה!
. סליחות:המון המון המון סליחה על מה שאמרתי לך שבוע שעבר,לא התכוונתי שתחשבי שאני חושבת שאת מפלצת אובססיבית,אי הבנה של שתינו....אבל העיקר שאהבת את הפלייבקים ששלחתי לך!ואת לא שולחת לאף אחד בלי רשותי..אלו עדיין זכויות שלי,ברור?
....*אלה הרעה*. שיר מוקדש ממני(כשתתחברי תקבלי עליו הסבר במידה ולא הבנת,ופרטים על המבצע/ת במידה וגם לא זיההית
): "אני נשכחתי עד שקראת בשמי אבודה בצללים את שהארת עם אורך את דרכי כעת אני מאמינה שוב בכל חלומותיי שוב אני בעלת עיניים רחבות שאינן מזיקות הימים הלא ידועים הללו כה רחוקים והו אני אפול ואתה תהיה שם לתפוס אותי תמיד זמן לימד אותי זאת אני אעוף ואתה תהיה שם להדריך אותי ישר למשאלותיו הגבוהות של ליבי אני מרגישה אותך קרוב אליי ואני יודעת מהי אהבה כעת אין שם שום הר יותר מדיי גבוה שאוכל לתפס אין אוקיינוס כמו רחב שאני לא אוכל להגיע לצד השני כעת מאמינה בעצמי כי אתה חי ונושם בתוכי ודבר לא יוכל לבוא בין אנו כוכב אחד שום לילה יוכל להחשיך,הו אני אפול ואתה תהיה שם לתפוס אותי תמיד זמן לימד אותי זאת אני אעוף ואתה תהיה שם להדריך אותי ישר למשאלותיו הגבוהות של ליבי ואני מרגישה אותך קרוב אליי ואני יודעת מהי אהבה שהו דבר דלא ובר פתיחה שקטה אין שם שום מילים שיוכלו להגיע כה עמוק אבל אני יודעת אני יודעת אני אפול ואתה תהיה שם לתפוס אותי זמן לימד אותי זאת אני אעוף ואתה תהיה שם להדריך אותי ישר למשאלותיו הגבוהות של ליבי ואני מרגישה אותך קרוב אליי ואני יודעת מהי אהבה" נ.ב:שליחה שטחנתי לךת'שכל עם השטויות האלה.......*מסמיק*

Love Bem

New member
וואוו sweet 16 הרבה מזל טוב!../images/Emo65.gif

אלה עוד מעט לך(אבל קודם לי פחחח..)

Rowdy Girl

New member
הווו ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

נמנמ... SWEET 16 ואינלי מה להוסיף
רק... יומולדת שמייחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| יאאיי סוויט סיקסטין ../images/Emo65.gif

אז מלא אושר [
] עושר [
] כושר [
] יושר [
] עד 120 [
] ונמנמ.... זהו... מזלטוב

sap sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifמזל טוב נירית../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מאמי
יאאאאא את בת 16!!!!! מכו שאלה אמרה sweet 16
המון אושר ועושר בריאות וכושר
שתמשיכי להיות מקסימה ומדהימה כמו את ואל תשתני בשביל אף אחד
ושכל משאלות ליבך יתגשמו
אוהבת אותך עד סוף העולם
ספיר

bar jones

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif מזל טוב מתוקה!! ../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב מתוקה !!!! אני מאחלת לך בהצלחה בהכל!1אוהבתמאותך ותשמרי על עצמך :)

lollipop1

New member
מזל טוב חומד :)

אין מתוק מהחופש
אין יקר מהחיים
אין עמוק מהשקט
ואין לך מתחרים!

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gif - מזל טוב - ../images/Emo65.gif

יומולדת שמח
עד 120 ושנה אממ.. וכל מה שכתבו לך למעלה

just jenny

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב עד 120 אושר ועושר וכושר!
הצלחה בחיים!!
שכל חלומותייך יתגשמו

Hip Hop star

New member
טוב../images/Emo12.gif

לשיר קוראים " i know what love is" בביצועה של סלין דיון המדהימה!
.ומדבר על מישהי מאוהבת..קאפיש?

McFLY freak

New member
happy b-day =)

happy birthday 2 you happy birthday 2 you happy birthday dear nirit happy birthday 2 you חחחחח ניריייית... שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם!!!!!!! חחחחח שנה הבאה ב- UK
טוב את הברכה המלאה תקבלי כבר במסנג'ר.. זה היה בשביל להפגין נוכחות חחחחחח
אה ואלה... את בהחלט שווה סגידה

danirit1

New member
תודה תודה תודה!!!

טנקיו בננות מקסימות שלי!!! תודה על הברכות והשמחות באמת נהניתי ביומולדת שלי והיה מדהים ואתם הוספתם הרבה שמחה אז שוב תודה!! חולה על כולכן!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיאאא מזלטוב../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

simpsonit

New member
האנימציה שלך....

אני עשיתי אותה חחחחח
(אני עשיתי את musicrullz)

Hip Hop star

New member
חזרת!../images/Emo2.gif

ואכן,סליחה ששכחתי לציין זאת..הייתי בטוחה שזאת תמונה רגילה...סליחה!

למעלה