היום

buffgirl

New member
נהנתי מאוד מהפרק. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הוא מאוד מעניין ומדבר על סוגיות הומניות בצורה אמיתית ומעניינת. חוץ מזה, תמיד נחמד לראות את הצד הרגיש של דונה. דבר שהפריע לי מעט, הוא שכשדונה רצה החוצה וג'וש רדף אחריה
, רואים שהם מדברים, אבל חוץ מהמשפט הזה שלו, הוא לא עושה דבר כדי לנחם אותה. עזבו שזה הלב ה-J/D שלי, אבל אני עדיין חושב תשהם ביחסים כאלה טובים שזה פשוט דרש. חוץ מזה, נראה כאילו הוא אומר את המשפט הזה כבדרך אגב, ללא ממש רגש, וזה ממש לא מתאים לו. אני אמשיך להגיב בהמשך כי אח שלי קרצייה
. תכתבו גם אתם!

תתש

New member
אחד הפרקים היותר טובים שהיו

מאוד אהבתי את הפרק הזה כי הוא מזכיר את עונות 1,2 שהיה בהם גם פרקים כאלו. מה שדווקא שלא אהבתי בפרק הוא מתיחת ביקורת על שיטת עונשי המינימום והצורך שלשופטים יהיה יותר שיקול דעת. לדוגמא קראתי אתמול שקצין שבאשמתו נפגעו 19 חיילים בתאונת אימונים עם R.P.G (מתוכם 3 במצב אנוש) קיבל רק שנת מאסר אחת או חייל שהכה והתעלל בפלסטינאי מקבל רק 14 חודשי מאסר והיה עוד מקרה בחדשות שאני לא זוכר כל כך את הפרטים שמישהו רצח מישהו אחר והשופטים מצאו אותו אשם בהריגה (שזה מוזר מאוד כי הפרקליטות קובעת באיזה סעיף להאשים אותו) ויש אלפי מקרים כאלו שאם היתה מסגרת יותר נוקשה של עונשים מינימלים רוצחים ואנסים היו יושבים 20 שנה מינימום. ועוד נקודה, זה לא נראה לי הגיוני שעל החזקת סם פשוטה ישבו 7 שנים בכלא.

למעלה