טעות איומה עומר!
ה העדי של עדי New member 5/9/05 #1 היום../images/Emo70.gif היום בסביבות 10-11 בלילה יהיה בקומונת מאיר בנאי חידון/שאלות/משאלות "מאיר בנאי" מיוחד לקומונה... כולכם מוזמנים!
היום../images/Emo70.gif היום בסביבות 10-11 בלילה יהיה בקומונת מאיר בנאי חידון/שאלות/משאלות "מאיר בנאי" מיוחד לקומונה... כולכם מוזמנים!
ש שישיץ New member 6/9/05 #14 היא..._../images/Emo79.gif סתם ניצלשה אותך ולא הודיעה חחח ואז אמרה שזה לא אומר.. כשזה בכלל לא קשור לתכלית המקורית שלך או שלה
היא..._../images/Emo79.gif סתם ניצלשה אותך ולא הודיעה חחח ואז אמרה שזה לא אומר.. כשזה בכלל לא קשור לתכלית המקורית שלך או שלה
0 0mroosh New member 6/9/05 #16 ../images/Emo45.gif עושה רושם שחוץ משנינו ההודיות הרחיקו לכת, אבל זה בסדר. הלכתי לפזר קארי על לירז צ'רכי בברקה, מי בא?
../images/Emo45.gif עושה רושם שחוץ משנינו ההודיות הרחיקו לכת, אבל זה בסדר. הלכתי לפזר קארי על לירז צ'רכי בברקה, מי בא?
ט טולייצ New member 6/9/05 #17 אני לא לא בא לי עליה היום. וזו רק אני או שהיא יפה מידי? סתם יכאב לי עליה [או שמא על עצמי ] תתענג
ש שישיץ New member 7/9/05 #21 אני הבנתי ../images/Emo46.gif_../images/Emo79.gif זו סתם צורת דיבור הודית.
0 0mroosh New member 7/9/05 #22 ולי קוראים חנן גולדבלט. שישיץ יקרה, כמה פעמים אמרתי.. קארי לא מסניפים! את תגמרי באיזו תעלה בצידי הכביש כשגופתך מבותרת.
ולי קוראים חנן גולדבלט. שישיץ יקרה, כמה פעמים אמרתי.. קארי לא מסניפים! את תגמרי באיזו תעלה בצידי הכביש כשגופתך מבותרת.
ש שישיץ New member 7/9/05 #23 ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif אבא אמר שאפשר. וזו התרופה הרשמית בשבילי.
ט טולייצ New member 5/9/05 #2 עומר! ניסיתי להעלות לפורום משהו שראיתי בשבילך,ואני לא מצליחה!! [ואני יודעת שזה בגלל שאין מנהל לפורום]
עומר! ניסיתי להעלות לפורום משהו שראיתי בשבילך,ואני לא מצליחה!! [ואני יודעת שזה בגלל שאין מנהל לפורום]
ה העדי של עדי New member 5/9/05 #3 חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif זה לא עומר... זו עדי. לדעתי עומר עדיין לא תיקן את המחשב או משהו אז הוא לא כאן... אני אנסה להשיג אותו אבל הערב...
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif זה לא עומר... זו עדי. לדעתי עומר עדיין לא תיקן את המחשב או משהו אז הוא לא כאן... אני אנסה להשיג אותו אבל הערב...
0 0mroosh New member 6/9/05 #9 לא עושה רושם שהתגעגעת אלי כ"כ. השארת אותי לבדי,לבדי, והחלפת אותי בחבר אחר.