היום

kiti3

New member
היום../images/Emo70.gif

יש את התוכנית "אמא מחליפה"
. שרשרו לכאן,מה דעתכם יהיה היום בתוכנית? מה הייתם רוצים שיהיה??וסתם הודעות שקשורות לקראת התוכנית של היום
. ---------------------------------------- לדעתי ,היום יהיה מעניין
כי ראיתי ת'פרסומת של "אמא מחליפה" ומראים שאמא אחת אומרת: "רוני? ואז הדלת נטרקת.. " מעניין למה..
חח.. טוב שרשרו לכאן
מיכל

no name ooo

New member
לדעתי..-

לדעתי זה יהיה שתי המשפחות ילדים בגיל ההתבגרות... משפחה אחת מסודרת כזאתי ומשפחה אחת כזה..ההפך... דומה למה שהיה שבוע שעבר.. לדעתי..

no name ooo

New member
נכון אבל-

גם בשתי התכניות הקודמות זה היה ככה אני דפקה ציפיתי שיהיה עוד כל מני דברים.. כאילו לא רק מסודרת ולא מסודר.. כאילו נגיד..לסביות והומואים או משו כזה...

לסביות והומואים לא יכולים להביא

ילדים לעולם.. וכל הקטע של התוכנית זה משפחה. נכון שיש כאלו שמאמצים אבל לא שמעתי על הרבה כאלו.

sivan1207

New member
אממ זה לא נכון

אולי בארץ זה לא אפרי כל-כך אבל יש את התכונית הזאת גם בערוצי יס.. והם עשו כזה דבר... 2 הומאים שמגלים 2 ילדים... ומשפחה רגילה.. האמא שהלכה קבלה את זה דווקא מאוד יפה.. אבל הגבר שנשלך "כאילו אמא" לבית אז האבא במשפחה הרגילה לא קיבל אותו בכלל.. הוא לא רצה שהוא התקרב לילדים שלו...ואפילו שלך אותו לישון במלון..

california10

New member
תקראי הודעה למעלה..

ונראה לי קרה איזה משהו שהוא לא רצה או משהו..

MaT15

New member
תיראו! ! !

רוני מהתוכנית אמא מחליפה, היא ידידה שלי! אז אני יכול להגיד לכם שאורלי האמא שהחליפה אצליהם עיצבנה אותה.. והיא לא ממש הסתדרה איתה.. ולא קיבלה את החוקים שלה, רוני אוהבת לצפות מלא מלא בטלויזיה, ואורלי רצתה להגביל אותה בצפייה.

לכל אחד יש דברים שהוא אוהב

הרעיון הוא ללמוד לקבל גם דברים אחרים. היא לא לא הסתדרה איתה, היא כלל לא ניסתה להסתדר איתה.

למעלה