היום
במיה, במיה ריחנית וטעימה דווקא בגלל היום
וגם תפוחי אדמה, ממש ,לא קליפות
אז מה עשיתי? קצצתי את עוקצי הבמיה, קצצתי בצל ירוק בנדיבות בחבת הבמיות עם הבצל לשיזוף עמוק. אחרי שהבמיה השתזפה מצד אחד הפכתי אותן ולחצי עליהן שהזרעים יגיחו מעט החוצה. השתמשתי בבמיות קטנות ולא היה הרבה ריר. הוספתי כוס וחצי חלב סויה בבלנדר עם שלוש כפות חמאת בוטנים, מלח פלפל חריף ששה מישמשים מיובשים ואחר כך למחבת ולתוך זה חמש שיני שם מקוצץ בסכין. טעים להפליא.
במיה, במיה ריחנית וטעימה דווקא בגלל היום
וגם תפוחי אדמה, ממש ,לא קליפות
אז מה עשיתי? קצצתי את עוקצי הבמיה, קצצתי בצל ירוק בנדיבות בחבת הבמיות עם הבצל לשיזוף עמוק. אחרי שהבמיה השתזפה מצד אחד הפכתי אותן ולחצי עליהן שהזרעים יגיחו מעט החוצה. השתמשתי בבמיות קטנות ולא היה הרבה ריר. הוספתי כוס וחצי חלב סויה בבלנדר עם שלוש כפות חמאת בוטנים, מלח פלפל חריף ששה מישמשים מיובשים ואחר כך למחבת ולתוך זה חמש שיני שם מקוצץ בסכין. טעים להפליא.