היום

LauraLF

New member
היום

אוקיי אז הנה כמה נקודות בקשר לפרק של היום. הבדיחה של לואיס : "אולי תוכלי להכניס לתיהום האינסופי שאת קוראת לו המוח שלך שאת בסכנה" אני אישית לא היתי מוותרת על זה. גוון היתה נראית נפלא אבל גווני ממי שלי איך את יכולה להאמין שאית'ן לא רוצה שתלכי רק בגלל פייט..האם זו רק אני או שפייט מתחיל להשתלט על חייהם של כל תושבי הרמוני? שרי הצחיקה אותי בטירוף שהיא התיישבה והוציאה לו לשון חח נו באמת , וגם התקנה שהיא המציאה שמבטלת את תקנה מס' 452 היתה משעשעת. וויטני שלנו בשעה טובה ומוצלחת הודתה בתשוקתה המודחקת לצ'אד בעוד תרזה ממשיכה ליילל בכל שניה אפשרית על כך שעכשיו שגווני שלי חזרה היא לא תוכל לגרום לאית'ן להודות שהוא אוהב אותה. ולסיום , השיר של טאביתה , אני מתה על השירים שהיא ממציאה. יו גו גירל.

I n n u e n d o

New member
יווווווו

איך נקרעתי משרידןןןןןןן ואי ואי עלאק מוציאה לו לשון איזה קרועה
צ'ריטי הייתה מוזרה כהרגלה אבל איך קרעה אותי הצרחה של סימון כמה בן אדם לא מוכשר במשחק לעזאזל וקיי היא ישנה ופתאום אומרת מתוך שינה "מיגל" איזה קרועות.

Bow Wow2004

New member
הפרק היום היה ה-12 של היום הזה

12 פרקים: 4 פרקי יום ו-8 פרקי לילה ועוד היד נטויה. זוכרים איך היום התחיל? שתרזה השפריצה על וויטני עם צינור מים - כן זה היה היום. בכל אופן אמרתי לכם התקדמות בעלילה? קיי רואה את צ'ריטי עפה ותצלם אותה אם אני לא טועה. בנוסף אייבי תגלה השבוע שצ'אד הוא הבן של איב. יהיה כיף.

LauraLF

New member
כן התבלבלתי התכונתי 230 ו... ותודה!

אז מה עוד ארבעה פרקים ג'ייד מצטרפת?

Bow Wow2004

New member
השבוע האחרון בהרמוני (המחקר המדעי)

יום #1: חזיונות על ג'וליאן ואיב במראה/ שרידן שומעת את לואיס המתחזה יום #2: מאשפזים את צ'ריטי בבית חולים/ מסיבת פרידה לשרידן יום #3: טאביתה נחלצת מהבית משוגעים יום #4: טאבי משכנעת את צ'ריטי לסוע ללודג'/ קיי וריס בג'קוזי יום #5: מפולת השלגים/ לואיס מציל את שרידן בפריס/ תריתן וצ'אדני בבקתה יום #6: אירוע חתונות/ קיי ו'קארי'/ לואיס עצור בבוסטון/ איב נסחטת ע"י אייבי יום #7: קריסטל נרצחת/ צ'ריטי עפה זה מה שקרה בשבוע האחרון.

TCgirl

New member
מצטרפת ../images/Emo187.gif

היום ראיתי "תשוקות" בפעם הראשונה. בהמלצת לאורה ל.פ =) אהבתי. אי לכך ובהתאם לזאת אני מצטרפת. אז קוראים לי אירנה, ואני בת 16 [וחודשיים]. זהו, נראה לי.

I n n u e n d o

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הניק שלך קצת מעורר תיסבוך.. זה כאילו את מאוהבת בTC :) [טיסי] עזבי.תשוקות,לכי תביני EVIL

TCgirl

New member
תודה ../images/Emo187.gif

האמת היא ש-TC זה ראשי תיבות ל-The Calling, שהם הלהקה האהובה עליי. מצורפת תמונה של הסולן [אלכס - My Love!]

TCgirl

New member
חס וחסה ../images/Emo187.gif

אני חשה חוסר חיבה מוחלט לניק קארטר ולכל מי שקשור אליו [התנצלות מראש - אם את מעריצה שלו]...

python 4

New member
אוי. ברוכה הבאה, טיסיגירל!

עכשיו יש פה בקסטריט גירל וטיסי גירל. עוד מישהו?

למעלה