היום

seaגל

New member
היום

הצלחתי להפתיע אותי דיברנו את ואני על השתייה על הבריחה צחקנו המון נזכרנו בכל מיני שטויות שעשינו ואת אמרת שעדיף לצחוק מאשר לבכות. אני בתגובה הוספתי "כן היום מותר לצחוק כי השתייה ממני והלאה..." תקעת בי מבט ואמרת "אל תתחייבי, אמרת פעם שאת לא מתחייבת יותר" ואני בשיא הטבעיות הסתכלתי עלייך ואמרתי לך "את לא מבינה הפעם זהו משהו בפנים מרגיש לי אחרת , אין יותר שתייה אני סיימתי עם זה..." ופתאום תקעתי חיוך כזה מרוח........שאלת מה? ואני צחקתי לי ואמרתי סתם מצא חן בעיני מה שאמרתי ויותר מה שהרגשתי כשאמרתי לך את זה..." כן היום הפתעתי את עצמי הרגשתי פתאום שהאנרגיות בתוכי משתנות שמשהו בי משחרר את ההתמכרות לבריחות הקטנות של החיים... היום אני שותה דברים חדשים שותה אהבה שותה טבע שותה את מוקה שלי שותה שיחות עם הלב שותה דמעות של כאב צער וצחוק שותה אותי כמו שאני שותה כדורים (חחחח) שותה הרבה מים מינראלים ורואה שאפשר לשחות עם הגלים הכי גבוהים בלי שתייה אלא עם חברים... זהו סתם כי בא לי לשתף....

ה מוזה

New member
אממ

מתכון בריא כוס של זריחה עם קורט אגלי טל לערבב עם מעט אוויר צח להוסיף דמעה של שמחה לטבול מעט שקט ושלווה עכשיו אני אלך לישון עם חיוך
לילה טוב שחפית

למעלה