היום
מזמן לא ראיתי שיחה כה נוגעת ללב בין שתיים שאמורות להיות אוייבות מושבעות. אשלי וניקי הראו לנו היום את הצד היותר יפה שלהן: את האנושיות, הרגישות והרוך (וכל יתר התכונות שנשים כ"כ אוהבות להתהדר בהן... ולפעמים גם גברים, אך רק הטובים שבהם!). נהניתי מכל שניה בשיחה הזו, בעיקר משום שהיו להן כ"כ הרבה הזדמנויות לעקוץ אחת את השניה, ובמקום זה, קיבלנו מפגן קורע לבבות של כנות ושל "מידות טובות"... כנראה שהטרנד החדש בג'נואה הוא תלתלים עצבניים. קודם מקנזי, עכשיו אשלי... אני תוהה מי תהיה הבאה... אולי טרישה? אם כן, הביטוי הפולני והסבתאי "משוגעת על כל הראש" יקבל משמעות לגמרי חדשה ביחס אל המטורפת הזו...
ולמען האמת, די אהבתי את התספורת המתולתלת של אשלי. כשאני חושבת על זה, זה משום מה קצת מזכיר לי את המראה של קסנדרה, היפהפיה האגדית, שמצאה את מותה בטרם עת, דבר שהפחית (ולו במעט) את ההנאה האסתטית שלי מהסדרה. קיץ חם (חם? לוהט!) הולך להיות בג'נואה עם סיומו של הפרוייקט המהולל GBJ. בריטני לא הולכת לעשות הנחות לאף-אחד, וראול מצדו ממשיך להפגין שרירים מדהימים (than again, אני במחנה ראול...). אבל קצת מוזרה בעיניי הדינמיקה בין בריטני-בילי-מאק. בריטני ובילי אמורים, לפחות כלפי חוץ, להיות חברים. בפועל הם בקושי מדברים, והוא ומאק בכלל לא ממצמצים בזמן שהם מסתודדים ליד בריטני (בצורה שהייתה מזמן אמורה לעורר חשד אצל בריטני, אם היא לא הייתה כבר יודעת את מה שהם לא יודעים שהיא יודעת עליהם). ממש לא אכפת להם. הם "נרדמים בשמירה" כמו ששחר אמר כאן פעם (בעוד ששחר עצמו דווקא כן הולך לשמור - בתקווה שבלי להירדם - על המולדת בשבוע הקרוב, כפי שהוא כתב כאן... אבט"ש, אלא מה?! אני מקווה ומשוכנעת שנוכל להסתדר כאן היטב בהיעדרו, ושרק יחזור מהר
)). זה שבריטני ובילי בקושי מדברים, משום מה לא מפריע לבריט לרכוש את אמונו בצורה כזו שיסכים לשתות מה"קפה נטול הקפאין" שהיא מביאה לו. די תמוה. השיחה בין אוליביה למלקולם הייתה, כרגיל, גלולת פיהוק. מזל שבאותו זמן שהתנהלה השיחה ביניהם, צ'לסי השוו ל-2:2 מול ארסנל, כך שהיה לי תירוץ לערוק לטלוויזיה השניה כדי לצפות בהילוך החוזר של הגול... אבל היה למלקולם המתוק שלנו "ריבאונד" לא רע בסצינה העוקבת עם דרו. ואותה גם יכולתי לראות, כי לא קרה באותה זמן שום דבר משמעותי במשחק הכדורגל ששודר במקביל. עם דרו אף-פעם (טוב, בדרך-כלל) לא משעמם. ולא היה היום פול וכריס! וגם לא נינה ותומאס! ימים טובים הגיעו...!
מזמן לא ראיתי שיחה כה נוגעת ללב בין שתיים שאמורות להיות אוייבות מושבעות. אשלי וניקי הראו לנו היום את הצד היותר יפה שלהן: את האנושיות, הרגישות והרוך (וכל יתר התכונות שנשים כ"כ אוהבות להתהדר בהן... ולפעמים גם גברים, אך רק הטובים שבהם!). נהניתי מכל שניה בשיחה הזו, בעיקר משום שהיו להן כ"כ הרבה הזדמנויות לעקוץ אחת את השניה, ובמקום זה, קיבלנו מפגן קורע לבבות של כנות ושל "מידות טובות"... כנראה שהטרנד החדש בג'נואה הוא תלתלים עצבניים. קודם מקנזי, עכשיו אשלי... אני תוהה מי תהיה הבאה... אולי טרישה? אם כן, הביטוי הפולני והסבתאי "משוגעת על כל הראש" יקבל משמעות לגמרי חדשה ביחס אל המטורפת הזו...
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)