היום

רננהלי

New member
היום

היה לי ראיון עבודה
מקווה מאוד מאוד שיהיה בסדר. אני נורא רוצה את העבודה הזו. פתאום אני חושבת על זה שהעבודה שעברה שהתראיינתי אליה ולא קיבלתי אותה בעצם תרמה לי. כי למדתי להתמודד עם זה שלא התקבלתי. התגברתי והמשכתי הלאה. ואולי זה היה אפילו לטובה, כי עכשו הרבה יותר מתחשק לי לעבוד מאשר פעם. עכשו יש לי כוחות לזה, אז אולי עדיף כך שלקחתי לי עוד פסק זמן עד שבאמת נהייתי רצינית עם העבודה. "מעז יצא מתוק" אולי? מה אתם אומרים? קורה לכם לפעמים שאתם חושבים את זה? חוץ מזה פגשתי אתמול מישהו חמוד כשהייתי אצל חברה שלי. והיום פגשתי אותו שוב אצלה, ודיברנו די הרבה. לא יודעת אם יהיה לזה המשך, ואם אני רוצה שיהיה לזה המשך. אבל היה לי נחמד
מצחיק, אתמול הוא נראה לי אחרת מאשר היום. היום הוא פתאום נראה לי יותר ביישן והססן. (בדיוק כשהססתי אם להיענות לחברה שלי שהציעה לי לצאת עם מישהו לבליינדייט. אז עכשו אני מחכה קצת....)

מחזיקה אצבעות ../images/Emo50.gif

וכיף לקרוא על מה שהוצאת מהסיטואציה של תשובה שלילית בראיון.

ניאו30

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif

בהחלט קרה לי לא פעם ולא פעמיים,אפילו הרבה בשנה,שנה וחצי האחרונות. דוגמא אחת היא שהתחלתי לימודים שבהתחלה נראו לי מאוד מושכים,שיש בהם עבודה ודרישה רבה וזה גם משהו שפעם אהבתי.התחלתי את הלימודים,הוצאתי אפילו ציונים לא רעים ובכל זאת אחרי שני סימסטרים הבנתי שזה לא בשבילי. לא רק בכל הקשור ללימודים,אלא בעיקר בכל הקשור לעבודה שלאחר מכן,שהיא לחוצה ודורשנית,וגם ללא הרבה סיפוקים,בדיוק ההפך ממה שאני מחפש. אז הפסקתי,עבר כמה זמן,כמה חודשים שלאחריהם מצאתי את עצמי עם לימודים בכיוון שונה לגמריייייייי,ולא רק שלא מתחרט אלא שמרגיש בדיוק מה שאמרת שמ"עז יצא מתוק".

למעלה