היומיומולדת היומיומולדת ל-ס-פ-י-ר!

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
היומיומולדת היומיומולדת ל-ס-פ-י-ר!

מזלללללל טובבבבב סאפפ, שתהיה לך שנה מצוינת ביותר ושהמסיבה המתוכננת תהיה אירוע שלא ישכחו!! (מתן, להרגיע.) אזז אז שתמשיכי להיות סופרגירל (הבנת?! כמו הניק מהאייסי?! דאמ,זה עולה אפילו על השנינות של יובל.) אז תמשיכי גם להיות מצחיקה וכיפית ואביב גפן..
ובהצלחה עם הלהקהה והסינגל המטורף ההוא! חח.. לאב יא סיס יומולדת שמח!
מממתן

mati88

New member
ילדונת../images/Emo70.gif

מלא מלא מלא מזל טוב! תהני המון ביומולדת, תאכלי הרבה עוגות, עדיף עם תותים. או פסיפלורה
בכל מקרה שיהיה לך רק טוב, באמת, אוהבת המון

greeneye

New member
אווווווווווווווף

אני רציתי לפתוחחח שרשור אבל! נדפק לי שוב המחשב קצת, ואז הלכתי לצופים. וע. קיצר- ועעעעעעעע המון מזלטובבבבב ילדעעעעע! שתשמחי כל חייך ותעשי רררק מה שאת אוהבת. רציני. מתה עלייך. כןכןכן. חוווווו סאפיר ילדה גדולה!!

פIלי

New member
מזל טוב סאפ ../images/Emo77.gif !

שתהיה לך שנה מגניבה לאללא. באמת! ושיהיה לך מזל הכי טוב! (אגב, מתי המסיבה? שלחת לי באייסיקיו תאריך לא ברור..)

metl

New member
../images/Emo65.gifסאאאפ,המוןהמון מזל טווווב../images/Emo70.gif

שיהיה לך שנה מלאה בק"פ ובכלל טוב בחיים

Yuvalenko

New member
המון מזלטופים סאפ!!!!!!!! ../images/Emo77.gif

תחייכי המון, תבלי המון, תצחקי המון, ותקצפרדי המון! (יענו קיציס-פרידמן). שיהיה לך אחלה יומולדת, ושכל משאלות ליבך יתגשמו במהרה...

Kido2222

New member
../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif

עדיין מאמריקה הרחוקה.... :)

lishhhh

New member
סאףיר!!!

ילדההההההההההההההההההההההההההה מזל טוב!!! סליחה על האיחור הקטן, אבל אין לי מחשב (אני אצל חברה עכשיו). לאמשנה. יומולדת קסום לךךךךךךךך!!! מלא מלא דברים מגניבים ויפים וכאלה! אני אוהפתותך הרבה! ואני רואה אותך ב.....יומולדתך?

sapgirl

New member
יווו תודההה וסליחה על ההצתה המאוחרת

פשוט פשוט המחשב די חרא..וקשה לי להיכנס לפה.. המון תודה אתם ממש חמודים! היה יומולדת משו בנזונההה היומולדת הכי כיף שהיה לי... אני מקווה לראות את כולכם במסיבה בבית שלי עוד שבוע ושעה.. <הבנתם?! עוד שעה 12! ואז זה בדיוק שבוע!) <19.11> בינתיים באות ליש וגל אז תשתדלו לבוא כיי יהיה כיף! ואני אשתדל לכתוב פה יותר.. לילה טוב!!

למעלה