היומיומולדת לחנננ ^O^

N o R i K o

New member
היומיומולדת לחנננ ^O^../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

כי היה לי חשק לפתוח O: אני אכתוב ברכה כשיהיה כוח (יצא חרוז ^__^)

יאיי XD

New member
חנננ~

המוןהמוןהמון מזל טוב. ^_^ את הברכה שלי כבר כתבתי לך, ואני אגיד לך עוד אחת כשניפגש בטח. XP אז פשוט מזל טוב ושיהיה לך יום נהדר. [:

BlackEyedSpirit

New member
גאדמט. ../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

נעע אני רציתי לפתוח ;; אזאז.. שיהיה לך מלאמלאמלא מזלטובים וכאלה ^^;;
הרבה היטסוהינה, למרות שאני בטוחה שיהיה לך גם בלי שאני אאחל.
ברע

יאיי XD

New member
מזל טוב חנ ../images/Emo65.gif

המון שמחה והיטסוהינה ואקירה/טאקומי ^__^

JeeChan

New member
מזל טוב חנ צ'אן 33333> ../images/Emo65.gif

את אדם מדהים, נפלא וטוב לב שאני גאה על הזכות לקרוא לך ידידה שלי 3> שיהיה לך יומולדת נפלא וכיפי :] ונתראה היום D= המון המון המון מזל טוב
333> ממני אור

CibiHeart92

New member
מ-זלטוב! D:

עוד יונית O: אח, יש לי כל כך הרבה אופציות להשתלט על העולם.... מזל טוב חן צ'אן ^______^ אם את באה ביום רביעי אביא לך ציור, רק תגידי מה P:

marinaaa

New member
יומולדת שמייח מוצק^ - ^ ../images/Emo65.gif

אושר כושר ועושר:]

shui chan

New member
מייזל טוב!!1 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שפע שנים של אושר ושמחה :)
~

Sakai Shana

New member
חננננ~

תיכף אמא תשחרר את הקו ואני אתקשר לצרוח לך בטלפון מזלטובX3 בכלמקרה! O: מתהעליךךךךךךךךךךךךךך3333333333> מזלטוב יקירתי! תמשיכי להיות מתוקה כמו שאת, שזה הכי מתוקה שאפשר. יומולדת 13 שמח כוסע מושלמתתתתת כפרעינייםכליותריאותלשוןשינייםעצמותצירפונייםריסיםגבותאףליחה~!!!!11 D: לאבלאבלאב!
שאנה ^_________^ [...אגב. רק אם את זוכרת או לא. הקרדיט על הכינוי "נהמע" שייך לך.^^]

Envious

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif מזל טוב!! D: ../images/Emo20.gif

הרבה אדוארדהינאמורי ~~~ ואממ בריאות אושר וכו'וכו' D: יום הולדת שמח ^-^

Sheiz

New member
כוסאמא שלו ><;;

חנננננ! ^O^
המוןהמוןהמון מזל טוב ^O^ את הברכה המלאה כבר כתבתי לך, ואני אפגוש אותך היום ואגיד לך מזל טוב עוד מיליוני פעמים ^^ 333>~

Vivi Sparrow

New member
חנצ'וק,

יום הולדת שמח! מצטערת שלא יכלתי להגיע היום למפגש. שלחתי לך כבר ברכה קצרצרה ומתומצתת ולדעתי זה הבסיס למה שצריך בחיים. אוהבת אותך מאד מאד.

המונמונמון מזל טוב. ^_^

ומקלות ירוקים, ואושר, וכושר, ובלונים, ואקירה ותירגום לפרק 23~ תחליף-טופו לתרנגולת מתה שרבי מניף עלייך. ;;
ממשמצטערת שלא יכולתי להגיע היום.

לבנדר א

New member
הולי שיט!

זה עכשיו? O: פאק, הייתי כותבת לך פיק יומולדת. >_< בכל מקרה, אהיה מעגניבה ומקורית בעליל ואאחל לך מזל טוב.
מזל טוב!!!11
גבר גבר, את. ^_^ וכבר מותר לך לקרוא PG13! שנת ברמצווה שמחה ומאושרת, הרבה מתנות, מנגות, אנימות, היטסוהינה, אקיטאקו, בריאות, שכל משאלות ליבך יתגשמו. ^___^ אוהבת אותך.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif זונההה אני רציתי לפתוח ;_;

אז ככה!!!1 לחנ! מזל טוב, שתזכי לאושר ועושר, עד 120, המון שיפים סטרייטים קאנוניים של דמויות משניות, שקהילת אקיטאקו תחייה, הרבה ניל [אפילו שיש לך כבר מספיק, זונע >:], פראצ'ט, מנגה, טאדאקיצ'י-סאן, משפחת המבורגר!!!!111111 ותראי אוטנה. אני אצייר לך אקיטאקו מאמם מתישהו בקרוב. ^_^;

למעלה