היועמ"שית: 'ראש שב"כ ביקש לצרף את עמדתו'. נתניהו: 'מדובר בפקיד, מה הוא רלוונטי?'

certified.woke

Well-known member
בהמשך אמרה 'הצגנו לבית הדין בהאג עמדה שאנחנו מתכוונים להקים ועדה ממלכתית ואיננו יכולים לחזור בנו'.
נתניהו: 'מי אישר זאת?'.
היועמ"שית: 'אתה, אדוני'.

וראה גם...

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל

היועמ"שית: 'ראש שב"כ ביקש לצרף את עמדתו'. נתניהו: 'מדובר בפקיד, מה הוא רלוונטי?'​

אכן כמובן שדעתו של ראש השב"כ בנוגע לסוג ועדת החקירה שתמונה, אינה רלוונטית. כך אגב גם דעתה של היועמ"ש. היא בכלל, בנסיונה לקשור הכל להאג, מציגה חוסר מקצועיות משווע. כאילו שאת האג מעניין איזו סוג ועדת חקירה תקום בישראל. בכלל, התקשורת לא מצביעה על כך, אבל היועמ"ש מדברת על נושא אחר לחלוטין מזה שנדון בממשלה (גם אתמול). את האג מעניין חקירת ההתנהלות הישראלית תוך כדי המלחמה. את הציבור בישראל מעניינת השאלה כיצד הגענו לאירועים שפתחו את המלחמה. שני דברים שונים לחלוטין ורק היועמ"ש קושרת ביניהם ומציגה מצג שווא כאילו סוג הוועדה חשובה להאג.

רדידות מטורפת וחוסר מקצועיות משווע. אבל לגופו של עניין, אכן, ראש השב"כ לעניין זה הוא פקיד, בכיר ככל שיהיה, ודעתו חסרת כל רלוונטיות להחלטת הממשלה בעניין.

evglev1

Well-known member
מנהל
בלב בלה בלה... היא ממשיכה לשקר בלי בושה
למה אתה כל כך סומך על ראש הממשלה שלך, הרי הוא מכחיש שהוא שר בממשלת ההתנתקות והכול מתועד בארכיונים ומח"כ שהצביע בעד בהצבעה שמית או הפך את עצמו למנהיג המחאה נגד התוכנית. ולא לשכוח את מי הוא שלח לצוות בהאג להגן את אהרון ברק, אז למה כל כך קשה להאמין שהוא הבטיח וועדת חקירה ממלכתית בתקווה למנוע את האשמת ישראל בהאג? זאת פעם ראשון שהוא "שוכח" מה הוא אמר/הבטיח קודם?

נסיך.333

Well-known member
למה אתה כל כך סומך על ראש הממשלה שלך, הרי הוא מכחיש שהוא שר בממשלת ההתנתקות והכול מתועד בארכיונים ומח"כ שהצביע בעד בהצבעה שמית או הפך את עצמו למנהיג המחאה נגד התוכנית. ולא לשכוח את מי הוא שלח לצוות בהאג להגן את אהרון ברק, אז למה כל כך קשה להאמין שהוא הבטיח וועדת חקירה ממלכתית בתקווה למנוע את האשמת ישראל בהאג? זאת פעם ראשון שהוא "שוכח" מה הוא אמר/הבטיח קודם?
זה לא שאני סומך עליו, אני לא מאמין לאף מילה שלה..

Harrington

Well-known member
מנהל
מה גורם לך לחשוב שwhataboutism נחשב התייחסות עניינית? אמנם זאת שיטת הרל"ב והשמאל כשאין להם תשובה הולמת ואין כל חדש תחת השמש. אמנם אתה רל"בניק קיצוני שלא מהסס לרגע להפעיל את כל כליהם כדי לקדם את האג'נדה שלך. אבל בכל זאת. אתה לא אמור להיות רדוד כרל"ב השמאלני הממוצע כאן.

אז מעבר לחרטוטציות בנוגע להצבעת נתניהו בנוגע להתנתקות (בשמה המכובס), מדוע שלא תתייחס פשוט לטענה שהיועמ"ש לא דוברת אמת, במקום להגיב ב'אבל גם ביבי'?

certified.woke

Well-known member
מה גורם לך לחשוב שwhataboutism נחשב התייחסות עניינית? אמנם זאת שיטת הרל"ב והשמאל כשאין להם תשובה הולמת ואין כל חדש תחת השמש. אמנם אתה רל"בניק קיצוני שלא מהסס לרגע להפעיל את כל כליהם כדי לקדם את האג'נדה שלך. אבל בכל זאת. אתה לא אמור להיות רדוד כרל"ב השמאלני הממוצע כאן.

אז מעבר לחרטוטציות בנוגע להצבעת נתניהו בנוגע להתנתקות (בשמה המכובס), מדוע שלא תתייחס פשוט לטענה שהיועמ"ש לא דוברת אמת, במקום להגיב ב'אבל גם ביבי'?
whataboutism היא מתודה קִנינית של עמית סגל...

Harrington

Well-known member
מנהל
whataboutism היא מתודה קִנינית של עמית סגל...
אוקיי. אז גם לך חשוב להשתמש בשיטה הזאת שכל עניינה היא התחמקות מהתייחסות עניינית לדברים שנכתבו. אשריך על הצטרפותך לנוהגים כך. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, על אף שלא נכתבו אליך כלל, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, סלח לי שאני לא מרגיש צורך לעסוק בwhataboutism, גם לא כשאתה מציג אותו או מייחס אותו לעמית סגל.

certified.woke

Well-known member
אוקיי. אז גם לך חשוב להשתמש בשיטה הזאת שכל עניינה היא התחמקות מהתייחסות עניינית לדברים שנכתבו. אשריך על הצטרפותך לנוהגים כך. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, על אף שלא נכתבו אליך כלל, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, סלח לי שאני לא מרגיש צורך לעסוק בwhataboutism, גם לא כשאתה מציג אותו או מייחס אותו לעמית סגל.
עמיתי המלומד, פראבדה-היום עצמו מודה בכך, והודאת בעל דין כמאה עדים דמי (גיטין מ ב)...

Harrington

Well-known member
מנהל
עמיתי המלומד, פראבדה-היום עצמו מודה בכך, והודאת בעל דין כמאה עדים דמי (גיטין מ ב)...
אם וכאשר תרצה להמשיך דיון ענייני, דבר איתי במילים פשוטות וברורות. משחקי המילים לענייני השמצות וכדו', מעייפים מדי עבורי, עמך הסליחה.

evglev1

Well-known member
מנהל

זה מה שאני שואל על סמך החלטתם שהיועצת המשפטית לא דוברת אמת?

certified.woke

Well-known member
מה דרגתו של ראש השב"כ, על פי סולם הדרוג של פקידים בשרות המדינה?
האם הוא פקיד זוטר, פקיד בדרג-ביניים, או פקיד בכיר?

למעלה