היועץ, אפשר להשיב אש?

THE WIZARD 55

New member
היועץ, אפשר להשיב אש?

הלו שלום. זה היועץ המשפטי? בהחלט כן. דה יורה ודה פקטו. מי אתה ומה שאלתך? - אני יוני. יוני נתניהו. אני נמצא עכשיו עם כל החברה כאן בטרמינל באנטבה בדרך לשחרור החטופים. רציתי לשאול – האם לפי החוק אנחנו צריכים לצאת,להזדהות, לעבור בדיוטי פרי ואת בדיקת הדרכונים, או שמא מבחינה משפטית מותר לנו להיכנס לטרמינל גם בלי הצ'ק אין...אתה יודע... 'ארזת הכל לבד'.. 'מישהו נתן לך משהו למסור'...בכל זאת...אנחנו אזרחים שומרי חוק...ואנחנו במדינה זרה...אז לפני שמסתערים פה...וחלילה פוגעים בריבונותה של אוגנדה...אני זקוק דחוף לחוות הדעת המשפטית שיהיה לכולם יום טוב..

הכותב העביר זאת בציניות הראויה, לא ברור לי

מדוע אנחנו "מבררים משפטית" אם מותר לנו לירות לעבר מקורות הירי, אם יורים מתוך בית בשכונת מגורים - מוחקים אותו במקום ובאוטומטיות - כי ירו ממנו וזה כל מה שחשוב. אם בבית כזה או אחר נמצא רב מרצחים כזה או אחר - מורידים את המחבל עם או בלי הבית, "מידתיות" לא קשורה כאן לכלום, האזרחים? הםן קורבנות של המחבלים, מה אנחנו קשורים? כדי להכריע את החמאס וזה אפשרי צריך שישראל לא תשחק לפי חוקי המשחק של ה"חוק הבינלאומי" אלא לפי חוקי המשחק שהחמאס משחק, זה כמו במשחק כדורגל, אם צד אחד מחליט להתעלם מכל החוקים והמטרה היחידה שלו היא לנצח, הצד השני כדי ךנצח צריך לעשות את אותו הדבר בדיוק, לא זה לא אומר מבחינתינו להשתמש באוכלוסיה אזרחית ולהסתתר מאחוריה, זו אומר לראות רק מחבלים - להתעלם מהשאר, מחבלים הם מטרות, ככה לראות אותם ולהתעלם מכל השאר, גם ככה אנחנו מבזבזים עליהם נשקים במאות אלפי דולרים ומשתדלים לדייק, זה מספיק בהחלט.

THE WIZARD 55

New member
כי אז היה כאוס.

אתה יודע מה אני לא בטוחה שגם אילולא היה החוק, ישראל היתה מרשה לעצמה לשחק לפי כללי החמאס.

היא היתה מרשה לעצמה יותר מהיום, בגלל שהיא

לא משחקת לפי חוקי המשחק של החמאס היא חוטפת קסאמים ולא מצליחה לעצור אותם, לא מחוסר יכולת אלא עקב קשירת ידיים או ע"י הממשלה או ע"י הצבא עצמו. החמאס יורה מבתים שלך אזרחים כאשר עשרות ילדים רצים מסביבו ומרגישים "גברים", הוא יודעים שישראל לא תירה כל כך מהר על אותו בית כי היא מפחדת לפגוע באזרחים, וככה זה ממשיך, אנחנו מפחדים מה"חוק הבינלאומי" והם עושים כרצונם... משוואה רעה מאד אם אנחנו באמת רוצים שהקסאמים יפסקו מתישהו.

THE WIZARD 55

New member
אתה יודע מתי הם יפסקו?

כשישראל פשוט תקח את היוזמה, כשם שעשתה נסיגה חד צדדית פשוט תקים להם מדינה, תצכריז על גבולות, וסלמאת זוכר שדברנו על זה? זאת הדרך לדעתי. להקים להם מדינה, לתת להם מה שמגיע צודק או לא צודק, צריך להיות חכמים. רק אז יובל, אם במידה והם יתקוממו גם אחרי זה ויתגלה פרצופם האמיתי לעולם(מה שאני יודעת כבר מזמן, שהם רוצים לכבוש את כל פלסטין לפחות המנהיגים שלהם.) אז הם יהיו מדינה מול מדינה, ולא עם כבוש מול כובש.

אני בעד, זו הסיבה שאני חסיד(מחוסר ברירה) של

מהלכים חד צדדיים. ישראל אכן צריכה לקחת את היוזמה, להיפרד מהפלשתינים, ליצור להם מדינה (רציפה ובגודל שווה לקווי 67'), ליצור גבולות קבע. ובמקביל להלחם בטרור בשיא האגרסיביות, ואז תיווצר המשוואה של שלום תמורת שלום, הם יוכלו להחליט אם זה מתאים להם או לא ואז לא תהיה להם שום מדינה. רק בעיה קטנה, הפלשתינים תמיד יטענו ל"כיבוש" כל עוד ישראל קיימת ותמיד יטענו ל"גזענות" כל עוד ישראל היא מדינה יהודית. בכל מקרה זה הפתרון, גירושין, הפרדה, אנחנו כאן, הם שם, מי שרוצה להמשיך לחיות כאן שיתנהג יפה ואם לא הוא יועף, והעובדה שסבא של סבא של סבא של סבא שלנו היה כאן "עוד לפני" תעניין לי רק את הביצה השמאלית ולא יותר.

למעלה