היועץ שלי...

Adrienne

New member
תשובה

To send a letter to the band, or any of the guys individually, you can email them at [email protected] or [email protected]. Please do NOT send attachments as their mailbox fills up quickly. You can snail mail them at the following address: Fanscape 3201 Cahunega Blvd. West Los Angeles, CA 90068

Adrienne

New member
היועץ שלי...../images/Emo168.gif

כאן אני רושם שאלות ואתם רושמים תשובות. אחר כך זה עולה לעמוד הפאק של הפורום. אתם גם יכולים לשאול שאלות ולענות עליהם. השאלות יהיו משורשרות להודעה הראשית והתשובות לשאלה. לדוגמא: שאלה: מה הפירוש של TC? תשובה: TC זה THE CALLING וכו´ התשובות שיבחרו יעברו ומי שכתב אותם יצויין ביועץ שלי...

Drorrrrrr

New member
ועל משקל זה ../images/Emo60.gif

WUWG/WYWG= הסינגל הראשון של הלהקה= Wherever you will go CIBAH= הסינגל השלישי מתוך התקליט הראשון= Could it be any harder WIAFD= כנראה, הסינגל הראשון מתוך התקליט הבא= When it all falls down UN´= השיר האהוב עליי של טיסי= Uunstoppable

Adrienne

New member
באיזה סרט שיר של הלהקה יהיה?

מתי נוכל לשמוע אותו ברדיו? והאם יהיה לו קליפ?

Drorrrrrr

New member
הסינגל החדש For U ../images/Emo60.gif

לקוח מתוך הסרט DareDevil שיוצא בתאריך 14.2.03 בארה"ב אני משער שתוך שבועיים מהיום תתחילו לשמוע אותו ברדיו ובאם טי וי.. כן, ייצא קליפ

Adrienne

New member
איך אני יכול להאזין לי Carl of the

Bells? שיר שהלהקה הוציע לכבוד חג המולד

Drorrrrrr

New member
... ../images/Emo60.gif

אוקיי אז כמה סיבות: 1. תוכל לקדם את המועדות ללהקה בארץ 2. תוכל להרגיש עשית משהו בשביל הלהקה 3. תגרום להבאת הלהקה לארץ 4. בשביל הכיף! 5. לבנות אתר רשמי ללהקה! 6. להיות איתי
אגב, בקשר לסטריט טים, נתקלנו קצת בבעיות, אבל בקרוב מאוד אני ויפעת נפתור אותן, מידע בקרוב.

Adrienne

New member
איך אני יכול להצטרף לרשימת המיילים

של דה קולינג ולסטריט טים?

Drorrrrrr

New member
הלופט היא קהילת הפורומים ../images/Emo60.gif

הגדולה של להקת TC... שם אפשר לשאול את אלכס שאלות שהוא לפעמים עונה (והוא ענה לי פעם שם), שם ניתן להכיר מעריצים שונים של TC מכל העולם, שם ניתן לקבל חדשות על הלהקה. להרשם: כאן

גל GS

New member
שאלה...../images/Emo110.gif

אני יודעת לענות על אחד מהשאלות אז לענות????

למעלה