היורש- הגמר- מחר ב21:00.

Lord VoIdemort

New member
היורש- הגמר- מחר ב21:00.

אל תשכחו להצביע לאמיר לוסטיג מחר ביורש דרך SMS, כל אחד משפיע :).

LiranTheWizard

New member
אחזור על הודעתי פעם נוספת

חבל על השקל שעולה הודעת SMS. אני לא מצביע לאף אחד. כפי שכבר רשמתי, הזוכה הוא כל קוסם כאן או במקום אחר שלא ביזה עצמו בתוכנית. משום מה לוסטיג מבצע קסמים יפים בסדרה "בלתי נתפס" אבל אבל אורי גלר, הוא מראה לנו דברים ממש לא מרשימים - זה מכוון? בכל מקרה, התוכנית הזו (היורש) מאכזבת ואנשים - חבל על כספכם! שמרו על השקל הזה לעצמכם - תוכלו לקנות מסטיק בזוקה...

eman70

New member
אצל גלר אי אפשר להצביע בטלפתיה???

למה לבזבז כסף על SMS ולא להצביע טלפתית?

LiranTheWizard

New member
ואיך אתה רוצה שקשת ירוויחו

את השקל שלך בדיוק? איך הם יסגרו ת'חודש?

GR££N woMAN©

New member
הקטע של לוסטיג היה ממש מאכזב לדעתי

דווקא היה קטע יפה

אל תשכח שחלו עליו מגבלות הצנזורה זה עדיף על הקטע הפתטי של שגב למרות שאצל נמורד הוא עושה קטעים יותר יפים

ll191

New member
הקטע של לוסטיג היה הקטע היחיד

שלא היו בו אביזרי קוסמים (כיסאות, שולחנות ושאר גימיקים). הכל התבסס על יכולות.

מיכל 87

New member
איזה יכולות?

הוא התאמן הרבה.. זה לא משהו שלא נעשה פעם.. היו הרבה קסמים שמישהו חתך תפוח על ראש של מישהו.. והרבה אנשים הלכו על זכוכיות לפניו... ההערכה שלי כלפיו היא רק על התוכנית של נמרוד הראל שבו הוא מפגין יכולות של זריזות ידיים וכו'..

ll191

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי

את יכולה לקחת חרב כזאת ולחתוך תפוח על ראש של מישהו? או ללכת על זכוכית צריך יכולות שמשיגים ע"י הרבה אימון.

מיכל 87

New member
נכון.. אבל זה לא כזה מדהים

לעשות דבר כזה בגמר.. כי ראינו את זה בהרבה מקומות..

realface

New member
חחחחחח זה היה צפוי

ליאור סושרד יהיה "היורש". למה!? אין לכם מושג כמה הוא ניסה לפרסם אותו בקרב הקהל להצביע בשבילו! אבל נו, שיהנה לו. Amir you are the king no matter what other sais%&%&%&%&%& פאק כל כך לא מגיע לליאור סושרד!!

MiNiTaUr

New member
דווקה להיפך

כמובן שלוסטיג עשה משהוא מדהים .. וכמו שנאמר לא "מיוחד" יחסית , אבל בתוכנית הזו היה הכי מגיע "לסוחרד" לנצח ..

דנה144

New member
אני מסיכמה עם מיכל87

לא היה בקטע של אמיר שום דבר "על טבעי" כביכול... וזה לא כזה ריגש... נראה לי שאם במקום שקית חלב היו שמים בן אדם אמיתי זה היה יותר מוצלח...

marklar1

New member
זה נכון..

אבל בגלל הצנזורה המטומטמת, הוא לא יכל לעשות את הקטע על מרגול..

אמיר היה צריך לזכות

ולא בגלל שאנו משוחדים בגלל נמרוד הוא נותן הופעה יפהה לדעתי קשת עשו לו עוול שהראו את התוצאות והראו את סושרד כל הזמן כחלש דבר שיצר סלידה כלפי אמיר והזדהות עם ליאור אך הכל יצא לטובה כי להיות מזוהה עם אורי גלר " יורש" זה לא כבוד גדול זה לעג לרש התוכנית הזאת ביזתה את משתתפיה ובפרט אורי ביזה את עצמו לוסטיג הרוויח את החשיפה והוא יצליח כך או כך

למעלה