"היורש"

tomer172

New member
"היורש"

תקשיבו... זה מאוד מוזר כל זה וכל מה שהיה בתכנית.. (אורי גלר לפי דעתי אתה בולשיט אחד גדול ! נמרוד הראל עוקף אותך בסיבוב!) אבל היה משהו שראיתי ולא יכולתי להאמין.. קצת לפני התכנית גמר היו כמה מתמודדים שבאו לערוץ הילדים באולפן (אל תחשבו לרגע שאני רואה את הערוץ המגוחח הזה פשוט העברתי בין ערוץ הספורט ל MTV) וכשאני מעביר ערוצים פתאום אני רואה את המתמודדים באולפן של ערוץ הילדים אז אמרתי "יאללה בוא נראה מה הם יעשו" ומה שראיתי לא יכולתי להאמין.. היו להם מלא כפות ומזלגות על השולחן ופשוט בהתחלה אהוד שגב התרכז באיזה מזלג או כפית לא זוכר מה והיא פשוט זזה! כאילו ממש הוא שם את שתי הידיים שלו מעליה והיא התחילה לרעוד. ואז הצרפתי הזה שכולו בולשיט גם כנראה לא הצליח להזיז משהו אז הוא אמר : "בואו כלום נתרכז במזלג אחד" (לפי דעתי הוא לא רצה שהיו לו פדיחות אז כאילו הוא אמר את זה כדי שלא ידעו שהוא לא יכול להזיז כלום והמזלג ש"כולם" התרכזו בו פשוט התכופף ולא הפסיק.. שמעו אני כבר לא יודע למה להאמין האם כל זה אמיתי או בולשיט אחד גדול?! היחידים שהזיזו משהו באותו רגע זה אהוד והשמן הזה אממ שמעון נחמני... בעניי כל זה תעלומה אחת גדולה

Flagg1

New member
ענית בעצמך על השאלה

"היו להם מלא כפות ומזלגות על השולחן." אם מישהו היה מביא להם כפית ישר מהבית, אז זה כבר היה תעלומה.

tomer172

New member
ת'צמע אי אפשר לדעת מאיפה הביאו..

את המזלגות והכפות האלו..

למעלה