היו'ששששששששששש

היו'ששששששששששש

חחח אמרתי לכם שאני יבוא לפעמים אז ווקצור ממש כייף בכוכב נולד עם מויאלו'ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
ועם בנחה שלי ווקצור יש לי בשבילכם עצה מאז לא הייתי לא ראיתי שרשמתם הרבה הודעות אבל אם מישהו רושם עונים לו תוך כמה דקות אז זה אומר שיש חיים ויש אנשים אז אם תדברו על נושאים שימו תמונות ככה כמו פעם יש סיכוי שהפורום יחייה שווה לנבות בהבה קוסקוס לנצח

אוף זה הפריע :(

חחח אמרתי לכם שאני יבוא לפעמים אז ווקצור ממש כייף בכוכב נולד עם מויאלו'שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ועם בנחה שלי ווקצור יש לי בשבילכם עצה מאז לא הייתי לא ראיתי שרשמתם הרבה הודעות אבל אם מישהו רושם עונים לו תוך כמה דקות אז זה אומר שיש חיים ויש אנשים אז אם תדברו על נושאים שימו תמונות ככה כמו פעם יש סיכוי שהפורום יחייה שווה לנבות באהבה קוסקוס לנצח

עדידי15

New member
לא נכון הראל מויאל פשוט יפיוף,

לעומתו סקעת לא כזה יפה ויש לו אוזניים וגבות שיפציות...בעעע אבל על טעם ועל ריח...

CaMi La BooMBa

New member
מויאל שולט!! אבל גם סקעת...

ובכל זאת מויאל יותר... וכן באמת מה קשור בנחה? בנחה סתם מעאפן...

חחחחחחח מעאפן?.............

מה הוא עשה לך ? זכותך לא לאהוב אותו אבל למה מעאפן!!! אין הרבה שמגיעים לארץ והוא הגיע כבר איזה 3 פעמים וחגג פה 2 ימי הודלדת אז במקום להעריך את זה את אומרת עליו דברים לא יפים.......... :( זה לא יפה!!! :(

MaYuShKuSh

New member
לא מויאל לא סקעת ולא בנחה מעניינים

אותי מויאל בסדר איכשהו סקעת סתם קוקסינל בנחמין? אממ אין לי שום דבר נגדו וזהו בכל מקרה שמחה שחזרת לפורום

ככה

בנחמין שולטטטטטטטטטטטטט אין עליו אני חולה עליו אין כמוהו הוא הבנאדם הכי מושלם שאני מכירה (כמובן שאהרון קרטר בטיפ טיפה יותר אבל שיהיה) בנחמין שולטטטטטטטטט

CaMi La BooMBa

New member
בנחמין נחמד ולא יותר מזה

לא שונאת אותו ואני מאוד מעריכה את זה שהוא בא לארץ אבל מושלם הוא בטח לא

למעלה