היוש . חדשה

limorlen

New member
היוש . חדשה

בת 53 . לבד עם חתול ורוצה לעבור לארצות הברית כן ובטח מלא יגידו שאין סיכוי . יש לי ויזת תייר ואין לי עבודה . יש לי בית בארץ וחסכונות . יש בחור בארצות הברית שיש מצב ונתחתן וזה תלוי בשיקום נפשי שלו לאחר משבר.... ארוך . יש למישהו בשלב ראשון איך מוצאים עבודה? ממה מתחילים ? ברור שלא רוצה לע בוד לא חוקי . וכמה צריך לחודש לארצות הברית והאם obama care מספיק או שהולכים לבטל אותו עכשיו

John the Savage

New member
שלום חדשה, אני ישן

אז קודם כל, סיכוי יש, בייחוד אם היחסים בינך לבין מר בחור מגיעים לשלב של נישואין. אבל כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון:
1. ויזת תייר לא תאפשר לך לעבוד.
2. לפחות על פניו נשמע שהסיכוי היחיד שלך לקבל אישור עבודה וגרין קארד זה דרך נישואין לאזרח. תיאורטית יש אמנם דרכים נוספות, אבל אלו רלוונטיים רק בסיטואציות מאד מצומצמות. לדוגמה: השקעה של חצי מיליון דולר ומעלה.
3. גם אם תתחתני עם הבחור, קבלת גרין קארד זה תהליך שיכול לקחת זמן די ארוך. אני לא נכנס לפרטים כרגע, כי נשמע שגם התוכניות שלך די מעורפלות.
4. אין טעם לדבר על איך מוצאים עבודה בשלב הזה. את מנסה לרתום את המרכבה לפני הסוסים.
5. כנ"ל לגבי ביטוח בריאות.
6. לא רוצה להיכנס לשיקולים שלך לגבי יחסים. זו החלטה שלך. אם את אוהבת את הבחור ורוצה להתחתן איתו, והוא יכול לקיים איתך זוגיות בריאה - אחלה. אבל בגלל שדיברת על משבר נפשי, רק אומר שאם יש תמרורי אזהרה, אל תתעלמי מהם רק בגלל שהוא המפתח שלך לכניסה לארה"ב.

למעלה