היוש לכולם
ע עירקי בפיתה New member 5/8/11 #13 ../images/Emo46.gifאורטל כנסי הבית עשית תפדיחה../images/Emo46.gif אבא מושון יאסוף אותך בחוף של בת-ים
ע עירקי בפיתה New member 5/8/11 #14 ../images/Emo6.gifאיתן עכשיו קבור במערה מלאה בדגים../images/Emo3.gif מסריחים וסוסות מבחילות
D didush100 New member 5/8/11 #3 אני רוצה שיקרה כבר משהו בין ליהיא לבן../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
ש שלח את עמי New member 5/8/11 #7 לפני ההצבעה, היא תבלע את הרוק, בין שיניה הבוהקות, ותיתן לו לנשק אותה, רק כדי להרוויח עוד שבוע עם קרן. סבלנות.
לפני ההצבעה, היא תבלע את הרוק, בין שיניה הבוהקות, ותיתן לו לנשק אותה, רק כדי להרוויח עוד שבוע עם קרן. סבלנות.
D didush100 New member 5/8/11 #10 לא נראה לי וחוצמזה בן לא טיפש אם זה יקרה הוא יבין שזה משחק אני באמת חושבת שהיא נורא נבוכה לידו אבל נראה לי שהיא כן מעוניינת
לא נראה לי וחוצמזה בן לא טיפש אם זה יקרה הוא יבין שזה משחק אני באמת חושבת שהיא נורא נבוכה לידו אבל נראה לי שהיא כן מעוניינת
D didush100 New member 5/8/11 #26 היא בעניין שלו לגמרי אבל עד שהיא תשתחרר הוא לא יהיה בעניין שלה. עוד שבוע/שבועיים נכנסות עוד בנות ואז בכלל יהיה בלגאן
היא בעניין שלו לגמרי אבל עד שהיא תשתחרר הוא לא יהיה בעניין שלה. עוד שבוע/שבועיים נכנסות עוד בנות ואז בכלל יהיה בלגאן
N noaxxx New member 5/8/11 #11 ../images/Emo140.gif לפי איך שהיא רוקדת, את לא תחכי הרבה רק עמוד חסר לה
D didush100 New member 5/8/11 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא יפה היא הכי לא כזאת היא פשוט לא יודעת איך לגשת אליו אני רוצה שיסדרו להם דייט
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא יפה היא הכי לא כזאת היא פשוט לא יודעת איך לגשת אליו אני רוצה שיסדרו להם דייט
N noaxxx New member 5/8/11 #35 אותי הם לא מעניינים כזוג.אין שם שום דבר אמיתי סליחה על הבוטות, אבל.. הוא רק מחכה לרגע שהיא תיכנס איתו למקלחת, זו הסיבה שהוא התחיל איתה זה בדיוק הפירוש לסקרנות שהוא דיבר עליה... אגב, ראית את השיחה שלה עם קרן אתמול בלילה?
אותי הם לא מעניינים כזוג.אין שם שום דבר אמיתי סליחה על הבוטות, אבל.. הוא רק מחכה לרגע שהיא תיכנס איתו למקלחת, זו הסיבה שהוא התחיל איתה זה בדיוק הפירוש לסקרנות שהוא דיבר עליה... אגב, ראית את השיחה שלה עם קרן אתמול בלילה?
N noaxxx New member 5/8/11 #70 היא העידה על עצמה שהיא לא אמיתית ואמרה גם שבטח בחוץ לא מזהים אותה ואז הוסיפה לזה גם פרצוף מרושע