היוש

didush100

New member
לכל מי שירד על ליהיא בקטע של בן

היא הכי בעניין שלו איתן ואורן לא מעניינים אותה והיא לא משחקת משחקים

lantora

New member
שטויות,היא רק רוצה להישאר עם המכשפו שלה והכסף

Klayhamn

New member
בגלל זה היא לא הפסיקה לדבר על זה ש...

איתן לא מכיר אותה ושהוא ידיח אותה בסופו של דבר? היא דואגת מזה שהיא לא תגיע לגמר... בן מנסה להרגיע אותה ולהסביר לה שאם היא תתן לו את מה שהוא רוצה, הוא לא ידיח אותה, וליהי מתחילה לבכות

didush100

New member
לא

היא התעצבנה שאיתן אמר שאתי תורמת לבית והיא לא מכאן באה הפגיעה שלה ולכן היא אמרה שהוא בכלל לא מכיר אותה אז איך הוא יכול לשפוט?

Klayhamn

New member
נו באמת

ברור שזה מה שהיא תגיד לו... מה רצית שהיא תגיד לו? השאלה היא למה את חושבת שהיא מעלה את זה בפניו? למה היא מעלה את הנושא? מה איכפת לה בכלל מזה? הרי ממילא היא לא תגיע לגמר, ברור מאליו שבגמר יהיו רק בנות שרלוונטיות לאיתן, וברור שהיא לא תזכה במליון --- אז למה היא בכלל מודאגת כל כך מזה? כולה 4 שבועות, אם היא כל כך אוהבת את בן, מה יקרה כבר אם היא תחכה לו בחוץ חודש? את נאיבית דידוש, סורי

didush100

New member
יש לי שאלה אליך

יש משהו שהיא תעשה ואתה תאמין לו? בדיוק היא לא תגיע לגמר והיא לא תזכה והיא יודעת את זה וכרגע כיף לה עם בן וזהו היא לא מהבחורות המאנייקיות האלו נחמד להם וזהו זה לא חייב להיות כזה מסובך

Klayhamn

New member
שוב אני אומר

אם כל כך כיף לה, לא הייתה בוכה ומדברת על הגמר ועל זה שאיתן ידיח אותה עצם העובדה שמה שמעסיק אותה כשהיא עם בן - זה איתן (אפילו אם היא לא מעוניינת בו), אומר הכל, וכבר הבאנו פה 10,000 עדויות לכך שהיא לא מעוניינת, אפשר היה לראות את זה כשהיא ישבה עם אורן ובן וכו'... הבנתי שאת רומנטיקנית ואת רוצה שהם יהיו יחד --- אבל אני מסביר לך שזה מזויף, זה לא אמיתי בן סתם חרמן עליה והוא יעזוב אותה פחות או יותר ברגע שיצא מהוילה (וכנראה עוד הרבה קודם), וליהי פשוט מנסה להישאר בוילה תלכי אחורה ותנסי לחשוב רגע באובייקטיביות על כל הסימנים שהיו עד כה, וכמה מהם מעידים על כך שהיא מעוניינת, לעומת - כמה מהם מעידים על כך שהיא לא מעוניינת... + כמה סימנים מעידים על כך שהיא עושה את זה רק בשביל המשחק את נותנת לעצמך להתבלבל ברגע שיש אינדיקציה, ולו הכי קטנה , לזה שהיא כאילו מעוניינת, ותוך שניה שוכחת את כל מה שהיה עד עכשיו (כולל דברים שכתבת בעצמך) יש משהו שהיא תעשה ואני אאמין לו: אם היא תגיד לקרן נניח: "תגידי, כמה רחוק לדעתך אני אוכל להגיע במשחק אם אני אצמד לבן?" אני אאמין לה שזה בא ממקום אמיתי. אפילו אם היא תדחה את בן ותלך איכשהו על אורן (או תגיד לחברות שלה שהיא מצטערת שהיא לא הלכה על אורן) אני אאמין... את בן היא פשוט לא רוצה, וזה ברור לכמעט כל מי שצופה בהם

didush100

New member
כרגיל נסכים לא להסכים../images/Emo13.gif

בעיניי הם ממש חמודים אמרתי לך כבר רומנטיקנית חסרת תקנה

אבישג55

New member
דיודוש,את טועה לגבי ליהי ובן

שפת הגוף של ליהי לא משדרת שום משיכה לבן,אם היא תענה לו זו ברירת מחדל לגמרי . היא יודעת שלגמר היא לא תגיע אלא שזוגיות מוסיפה נקודות אצל הצופים ולכן היא חצויה,נהנית מתשומת הלב שלו אבל בעצם לא רוצה אותו.

שריוקי

New member
...היא התחילה לבכות אחרי שבן

סיפר את השתלשלות ההדחה... קרן..בארור משארת...אתי...לא ברור לי למה ..בארורר ואז..נשארו עדי ולהי,איתן אמר לבן..לי זה לא משנה מי תלך..זו ההחלטה שלך הפעם ובן בחר בעדי...להי התחילה לבכות 1...כי היתה ברירת מחדל...2,כי לאיתן לא איכפת ממנה וכאן התחיל הקטע של מכיר אותה או לא מכיר אותה.מלכת הכיתה במיל' לא רגילה ליחס משפיל שכזה.

Klayhamn

New member
ואם היא הייתה מעוניינת

לדעתך היא הייתה מספרת לבן?

didush100

New member
היא לא היתה מתחילה משהו עם בן

היא לא כזאת בחורה. איתן באמת לא מעניין אותה אבל זה חורה לה שהוא לא מנסה בקטע חברי לנסות לדבר איתה. היא בחורה רגישה והיא מרגישה לא אהובה וכשבן אמר לה שיוני ואורן צידדו בה הערב זה ריגש אותה זה הכל כי זה נגע לה במקום רגיש

Klayhamn

New member
הסיבה היחידה שזה חורה לה

זה בגלל שהיא פוחדת שהוא ידיח אותה, והיא אמרה את זה בערך 5 פעמים בשיחה... שוב, תקשיבי פחות ל- מה בדיוק היא אומרת ויותר לאיך היא אומרת, לנושאים, לקונוטציות... תקראי בין השורות תחשבי, היא שוכבת שם על המיטה, צמודה לבן על מה היא מדברת? על איתן, על הדחות, על המשחק, וכו' בן אומר לה "את איתי, מה איכפת לך מה איתן חושב? אני אומר לך שכל עוד את איתי את במשחק" -- וזה לא מרצה אותה.. את מצליחה לחשוב על סיבה? זה לא מרצה אותה לא כי איכפת לה מאיתן, אלא כי היא מבינה שיש גבול לכמה רחוק היא מסוגלת להגיע "רכובה על כתפיו של בן", וגם ממילא, היא לא באמת רוצה את בן ולכן המחשבה שהיא צריכה להמשיך ולהתקרב אליו כדי להישאר במשחק דוחה אותה ומדכאת אותה

didush100

New member
היא דווקא נראית לי די מרוצה כרגע../images/Emo13.gif

מכייוון שברור לי שלא תמצא בליהיא שום דבר חיובי לצערי הרב אני סולחת לך

למעלה