שוב אני אומר
אם כל כך כיף לה, לא הייתה בוכה ומדברת על הגמר ועל זה שאיתן ידיח אותה עצם העובדה שמה שמעסיק אותה כשהיא עם בן - זה איתן (אפילו אם היא לא מעוניינת בו), אומר הכל, וכבר הבאנו פה 10,000 עדויות לכך שהיא לא מעוניינת, אפשר היה לראות את זה כשהיא ישבה עם אורן ובן וכו'... הבנתי שאת רומנטיקנית ואת רוצה שהם יהיו יחד --- אבל אני מסביר לך שזה מזויף, זה לא אמיתי בן סתם חרמן עליה והוא יעזוב אותה פחות או יותר ברגע שיצא מהוילה (וכנראה עוד הרבה קודם), וליהי פשוט מנסה להישאר בוילה תלכי אחורה ותנסי לחשוב רגע באובייקטיביות על כל הסימנים שהיו עד כה, וכמה מהם מעידים על כך שהיא מעוניינת, לעומת - כמה מהם מעידים על כך שהיא לא מעוניינת... + כמה סימנים מעידים על כך שהיא עושה את זה רק בשביל המשחק את נותנת לעצמך להתבלבל ברגע שיש אינדיקציה, ולו הכי קטנה , לזה שהיא כאילו מעוניינת, ותוך שניה שוכחת את כל מה שהיה עד עכשיו (כולל דברים שכתבת בעצמך) יש משהו שהיא תעשה ואני אאמין לו: אם היא תגיד לקרן נניח: "תגידי, כמה רחוק לדעתך אני אוכל להגיע במשחק אם אני אצמד לבן?" אני אאמין לה שזה בא ממקום אמיתי. אפילו אם היא תדחה את בן ותלך איכשהו על אורן (או תגיד לחברות שלה שהיא מצטערת שהיא לא הלכה על אורן) אני אאמין... את בן היא פשוט לא רוצה, וזה ברור לכמעט כל מי שצופה בהם