היוש! =)

Chevelle

New member
היוש! =)

אני חדשה כיוון שלא היה לי מושג שיש פורום כזה פה! ןעכשיו אני ממש מאושרת! =) אוקיי אני צריכה את עזרתכם, אני מאוד מאוד אוהבת את השפה היפנית אבל חוץ מ- YUI אני לא מכירה כמעט שום אמנים=) אשמח אם תמליצו לי על מוזיקה נחמדה שאוכל לשמוע =) תודות מראש =)

Reikiri

New member
ברוכה הבאה:)

גם אני ממש חדשה... ^^' אני אמליץ לך על מי שאני שומעת בד"כ (ואת YUI אני לא מכירהO_ם איזה סגנון זה?) MIYAVI NIGHTMARE GAZETTE GILGAMESH T.M.REVOLUTION GACKT HYDE KAT-TUN KINYA אממ... טוב, אלה הכי טובים שיש לי^^' אני מקווה שתאהבי אותם~ ושוב, ברוכה הבאה:)

Chevelle

New member
YUI ...ותודה =)

היא שרה שירים ממש חמודים למשל: 1 rolling star life שני שירים ממש חמודים היא גם שרה בפתיחה של הסידרת אנימה בליץ' למי שמכיר :) בכול אופן תודה רבה =)

Chevelle

New member
אמממ...

בפרקים האחרונים 100 ומעלה אני חושבת..אני לא ממש זוכרת חחח

Chevelle

New member
האמת..לאדעת

חחח זה כזה רוק-פופ נחמד כזה... אגב האמת *בבישנות* אני לא ממש מבדילה בין רוק יפני ל פופ יפני כי זה הכול רוק כזה חחחחח =)

Omer Kun

New member
אני מכיר את יואי D:

LIFE זה שיר כל כך טוב! *_* אני אמליץ לך על מה שאני שומע.. שזה פופ וטיפה רוק.. Ai Otsuka Nami Tamaki Nana Kitade Utada Hikaru SNoW שהמוזיקה שלה די דומה לYUI הממ יש עוד מלא אמנים... תגידי איזה סגנון את מעדיפה?

Chevelle

New member
משו חמוד =)

בעצם הם שרים רק דברים חמודים חחחח אמממ..אם מישהו מכיר את הסידרה בליץ אז זה סיגנון השירים שאני אוהבת...כל שירי הפתיחה שלהם מעולים!!

מ א י י ק

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

אני מיכאל =] השתלבות נעימה ומהירה

oracle

New member
ברוכה הבאה!! ^_^ ../images/Emo24.gif

מוזיקה נחמדה, קה? P= אני אוהבת מאד את Gackt, Malice Mizer, Azrael, Concerto Moon, Mucc, Onmyouza ויש עוד~~ ^_^ מקווה שתהני כאן...

ayumi3000

New member
היי XD

2 השירים שציינת אלה שני השירים היחידים של YUI שאני אוהב XD ומכיר... יש המון זמרות פופ/רוק טובות! ayumi hamasaki koda kumi (שהיא יותר פופ אר רן בי) Utada Hikaru BoA yuna ito ועוד ^_^

למעלה